S.O.S. familia!

Quoted post

Cătălin M.
Musafir

#1279 Re: Re: Buna seara.

2013-08-27 09:47

#1272: - Re: Buna seara.

Cît zgomot făcea această minoritate cînd nu se vorbea nimic în public despre ea? Am şi eu o vîrstă şi am apucat vremurile cînd nimănui nu-i trecea prin minte că diverşi indivizi cu preferinţe mai deocheate, pe care oricum nu-i lua nimeni în seamă, ar putea cîndva să devină gălăgioşi, expunîndu-şi public preferinţele şi cerînd un statut legitim. Societatea aceea îşi urma cursul ei firesc, fără pietre de poticnire aruncate intenţionat în drum.

Da, e bine să-ţi creşti copiii în respect pentru toţi, dar totodată trebuie învătăţi să discearnă. Onestitatea ne spune că doi bărbati sau două femei nu inseamnă familie oricum am întoarce lucrurile, ci doar dacă denaturăm sensul unui concept valabil de mii de ani şi care şi-a demonstrat eficienţa de-a lungul întregii istorii. Deci, care ar fi eficienţa, la scară general-umană şi istorică, al "familiilor" de homosexuali? Cum duc ele mai departe viaţa, cînd asta este o imposibilitate naturală? Statutul familiei este periclitat tocmai prin această relativizare a sensului ei. Iar iubirismul ăsta generalizat, la care fac apel unii susţinători (chipurile invocînd argumente creştine), este nu doar o împietate la adresa bunului-simţ, ci şi un sofism menit să înducă în eroare, o desconsiderare la adresa inteligenţei noastre. Fiindcă dacă vorbim de iubire nu putem scoate din ecuaţie adevărul, cele două fiind practic imposibil de disociat. Aşa că, iubindu-i pe cei diferiţi de noi, avem datoria să-i şi tragem de mînecă atunci cînd vedem că merg alături cu drumul. Cîntîndu-le în strună luăm calea iadului, pavată, după cum se ştie, cu intenţii bune.

Din fericire, homosexualitatea nu are o determinare genetică, ci este o predispoziţie care se activează în funcţie de anumite condiţii de mediu - o spune chiar Francis Collins, directorul proiectului internaţional de cartografiere a genomului uman (Human Genome Project). Acelaşi lucru l-a recunoscut acum vreo 3-4 ani şi APA, asociaţia psihologilor americani care, în 1973, a radiat homosexualitatea de pe lista bolilor psihice. Aşa că cine îşi exprimă "certitudinea că e genetic" este fie prost informat, fie receptiv fară discernămînt la propaganda ideologică, fie colportor interesat al aceste propagande care mizează pe ignoranţa maselor.

Raspunsuri


Musafir

#1280 Re: Re: Re: Buna seara.

2013-08-27 10:13:59

#1279: - Re: Re: Buna seara. 

 multumim pentru pecizarile dumneavoastra. sunt de mare folos.

Irinel

#1284 Re: Re: Re: Buna seara.

2013-08-27 12:03:24

#1279: Cătălin M. - Re: Re: Buna seara.

Pai cum sa faca "zgomot" cand ii pastea puscaria? Spui ca ai "o varsta", ar trebui sa stii asta. De asemenea, ai face bine sa te conectezi la realitate, sa te adaptezi permanent, altfel vei ajunge ca batranii care habar n-au sa umble cu telecomanda, se va naste o mare groapa intre tine si tineret, nu vei mai avea nimic in comun cu acestia si vei fi unul din miile de batrani care bolborosesc intr-una nemultumiti de tot si toate prin mijloacele de transport. Gata omule, incet-incet s-au dus conceptiile comuniste, nu-ti place, muta-te la sat, cumpara-ti o antena tip-sutien cu care sa prinzi TVR 1 si lasa lumea sa evolueze.

Tu vorbesti de familie si nici nu stii ca lumea e plina de tipuri peste tipuri de familie. Familia homosexuala e una din ele.

Atata timp cat am un iubit, muncim pentru aceeasi casa, ne facem planurile la comun, facem sport impreuna, mancam din aceeasi oala, facem dragoste, platim facturile la comun, ne sustinem financiar reciproc, ne spalam/calcam hainele unul altuia, ne planuim vacantele in care mergem doar noi doi si ne ingrijim unul de altul cand suntem bolnavi, SUNTEM O FAMILE, oricat ai nega tu lucrul asta. Ca nu putem concepe copii prin actul nostru intim? E, sunt alte metode, nu-ti face probleme. Cand vom dori sa avem un copil, il vom avea si il vom creste intr-un cartier rezidential modern.

Nu fii sigur ca homosexualitatea nu are si o cauza genetica, pot fi mai multe cauze si cea genetica este una din ele. Altfel, nu imi explic de ce toti amicii gay pe care i-am intalnit, sunt cei mai mici dintr-un numar de frati. Desigur, nu se aplica chiar la toata lumea.

Si totusi nu mi-a spus nimeni cum anume este periclitat statutul familiei heterosexuale, presupun ca la asta te gandesti.

Tu nu ai niciun drept sa ma tragi pe mine de maneca atata timp cat nu vin la usa ta sa iti cer ceva anume, ne-am inteles?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...