S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#918 Re: Subiect

2013-08-22 21:36

#907: Ovi - Subiect

Daca si tu ai fi corect, ai recunoaste urmatorul lucru - dintre cei care au comentat aici pentru a sustine petitia, nu a scris unul ca ar dori moartea, arestarea sau brutalizarea cuiva. Si totusi apare constant  din partea ta si a altora argumentul acesta cu ura, dorirea mortii samd.

Multi dintre cei despre care spui ca te urasc te considera victima unei confuzii, o victima folosita de cine are interesul pentru a induce o mentalitate marxista, distorsionand conceptul de familie si dizolvand astfel comunitatile. Acest lucru nu e facut de catre homosexualii din acele comunitati, uneori nici macar cu acceptul lor, ci printr-o campanie care pretinde a le reprezenta interesele. Ai sa observi - dar nu ai sa recunosti - ca nu oamenii cu aceasta orientare sunt considerati un pericol social (in afara de cei care promoveaza alte ... moduri de viata; exemplele abunda), ci lobby-ul in sine, pentru ca are cu totul alte scopuri decat esti facut sa crezi. Cand vad atatita care au imbratisat minciunile lui Alfred Kinsey ca filosofie de viata, si stiu ca sunt minciuni, cunoscandu-le detaliat istoria, nu imi poti cere sa sprijin o perspectiva bazata pe (sau influentata de ) ele. Vei spune ca perspectiva ta se bazeaza strict pe experienta personala, dar tu te-ai nascut tabula rasa, ca noi toti, ai fost format de mediul in care ai trait. Acest mediu, in ultimii 20 si ceva  de ani, a absorbit respectivele idei si le-a propagat prin mijloacele de comunicare in masa; destui am crescut cu ele si ne-am trezit abia la maturitate, intelegand rostul lor. Si tu iti interpretezi impulsurile in functie de ideile acumulate.

Oricat incerci sa vezi lucrurile in alb si negru pentru a le simplifica (crezand ca unii te sustin complet si toti ceilalti te urasc), exista si o cale de mijloc. Lasand la o parte impactul asupra societatii, problemele sunt unele naturale, biologice - un medic iti poate spune ce riscuri implica actele fizice (nefiresti) intre persoane de acelasi sex, care e speranta medie de viata a persoanelor homosexuale, ce s-a observat de-a lungul deceniilor cu privire la stilul lor de viata samd. Stil de viata care difera enorm de la om la om, evident; nu difera insa consecintele actelor fizice,  prin care natura trimite un mesaj foarte clar.

Iarasi, daca ai fi corect, ai recunoaste ca interzicerea propagandei LGBT in Rusia nu a legalizat in niciun fel actele violente comise impotriva unei persoane. Acestea au fost si au ramas ilegale, pe cand tu spui ca legea a dat frau liber organizatiilor neo-fasciste. Cei care comit asemenea fapte sunt anti-sociali, sadici, sociopati etc; opozitia lor nu e una gandita, ci pur si simplu cauta victime. Solutia este prinderea si izolarea/ consilierea lor, pentru ca sunt pericole publice, nu impunerea homosexualitatii ca ceva firesc. Ei nu reprezinta majoritatea in nicio comunitate - sper ca vezi asta; sunt un fenomen nedorit. Niciun om sanatos la cap nu vrea sa vada acte de violenta animalica impotriva cuiva  (exceptie fac poate criminalii in serie, violatorii de copii etc), nu vrea ca pe strada lui, in orasul lui, in tara lui sau altundeva sa se intample asemenea lucruri. Ori ca tu si altii sa sugerati ca toti oamenii care nu sunt de acord cu normalizarea homosexualitatii (in tari ca a noastra constituie majoritatea cetatenilor) sunt sociopati, neo-nazisti, posibili infractori etc mi se pare complet deplasat.

 

 

 

Raspunsuri


Musafir

#920 Re: Re: Subiect

2013-08-22 21:57:22

#918: - Re: Subiect

"Iarasi, daca ai fi corect, ai recunoaste ca interzicerea propagandei LGBT in Rusia nu a legalizat in niciun fel actele violente comise impotriva unei persoane. Acestea au fost si au ramas ilegale, pe cand tu spui ca legea a dat frau liber organizatiilor neo-fasciste. Cei care comit asemenea fapte sunt anti-sociali, sadici, sociopati etc; opozitia lor nu e una gandita, ci pur si simplu cauta victime. Solutia este prinderea si izolarea/ consilierea lor, pentru ca sunt pericole publice, nu impunerea homosexualitatii ca ceva firesc. Ei nu reprezinta majoritatea in nicio comunitate - sper ca vezi asta; sunt un fenomen nedorit. Niciun om sanatos la cap nu vrea sa vada acte de violenta animalica impotriva cuiva  (exceptie fac poate criminalii in serie, violatorii de copii etc), nu vrea ca pe strada lui, in orasul lui, in tara lui sau altundeva sa se intample asemenea lucruri. Ori ca tu si altii sa sugerati ca toti oamenii care nu sunt de acord cu normalizarea homosexualitatii (in tari ca a noastra constituie majoritatea cetatenilor) sunt sociopati, neo-nazisti, posibili infractori etc mi se pare complet deplasat."

 

Ti se pare exagerare pentru ca nu traiesti in pielea unui homosexual si stii ca niciodata nu va striga cineva dupa tine "huooo heterosexualule". Pentru ca nu ai avea puterea sa citesti stirile din Rusia daca ti-as da link-uri. Pentru ca in Rusia, desi violentele respective sunt inregistrate, politia nu face nimic. NIMIC! Pentru ca nu ai citit comentariile de pe pagina de fb PRO Tv in care o multime de romani sustin s-ar fi alaturat cu cea mai mare placere celor 5 barbati care au batut in plina strada un om pentru ca avea alta orientare sexuala. Pentru ca si asa, politia romana in momentul asta are o atitudine absolut deplorabila cu privire la rromi, unguri si gay- am un prieten politist, el nu stie ca sunt homosexual dar mereu il intreb despre servici, cazuri, cum e mediul in sectie. Nu e de bine.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...