S.O.S. familia!

Quoted post

Mircea

#543 despre adevar(1)

2013-08-19 07:53

Un nou atac impotriva firii

Un nou atac impotriva firii
Mareste imaginea.
Dupa cum obisnuia sa spuna Parintele Arsenie Boca, "in mintea stramba si lucrul drept se stramba". Doar astfel se poate explica ultima initiativa a televiziunii Pro TV, aceea de a lansa, la finalul acestei luni, o emisiune care va promova, fatis si nemijlocit, casatoriile homosexuale, calcand in picioare nu doar legea laica, dar mai ales legea morala a fiintei acestui neam.

Deja nu mai este niciun secret pentru niciunul dintre noi faptul ca, sub pretextul pretinsei "lupte impotriva discriminarii" se ascund in ziua de azi cele mai marsave intentii (vezi de exemplu cazul revoltator al plangerii facute impotriva lui Sorin Dumitrescu in legatura cu articolul "Cine ne vrea etrusci?" scris de acesta impotriva profanarii Muzeului Taranului Roman de catre homosexuali).

Mai mult decat atat, in prezent toate marile companii si trusturi din lume sunt practic fortate sa isi arate sustinerea pentru "cauza homosexualilor". Asupra lor planeaza, ca un vultur neadormit, politia gandirii (comitetele si comitiile impotriva discriminarii din toata lumea).

Raspunsuri

Sergiu

#553 Re: despre adevar(1)

2013-08-19 10:15:11

#543: Mircea - despre adevar(1)

Ah, pseudoargumentul religiei din nou... pe baza unei carti scrise si interpretate pe parcursul a sute si sute de ani, de oameni care poate la un momentdat in istorie ar fi putut avea niste intentii si interese  personale...

Treaba sta asa: cand doi oameni (idiferent se sex) sunt majori si decid de comun acord ca vor sa aiba o relatie, liber consimtita, deja tu sa iti vezi de familia ta pentru ca nu este treaba ta. Imi dau seama ca singura educatie pe care ai dobandit-o de-a lungul vietii este cea religioasa si imi pare rau ca nu te duce capul mai mult de atat dar lasa-i frate pe altii sa traiasca in pace. Daca doi gay vor sa se casatoreasca (sa-si jure IUBIRE unul altuia), nu e problema ta ca nu tie iti jura asta. Daca nu iti place ca Pro Tv vrea audienta sub forma asta, nu te uita la emisiune! Schimba canalul, uita-te la Capatos, acolo e actiunea potrivita pentru tine, femei goale, sani, silicoane, scandal ieftin.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...