S.O.S. familia!

Quoted post

Cirstea Cristina

#115 Re:

2013-08-10 23:28

#18: Dana Captilin -

Doamna Captilin, cand va referiti la familia traditionala romaneasca bineinteles includeti acei tati care abuzeaza fizic, mintal si sexual de copiii lor nu???? V-ati informat vreodata, asa din curiozitate, cam la ce nivel de civilizatie sunt considerate familiile "traditional" romanesti??? e suficient sa va opriti o ora in parc si sa ascultati copiii in ce fel vorbesc si cat de multa ura si dispret au pentru similii lor.Sunt psiholog de profesie si ma ocup de copii si adolescenti constatand zilnic ce trista realitate a familiei "traditionale" romanesti. Cat despre homosexuali sunt foarte bine informata, spre deosebire de dvs. Sunt oameni capabili sa simta iubire si respect, ceea ce ar fi corect sa simtim cu totii; dar si aceste nobile sentimente nasc tot din educatia de acasa.

Raspunsuri


Musafir

#119 Re: Re:

2013-08-11 11:01:33

#115: Cirstea Cristina - Re:

Ce vrei sà spui cu asta !? Cunoastem si cazuri de homosexuali si psihologi pedofili...pìnà la urmà vor veni si pedofilii cu pretentii cà nu sìnt bolnavi mintal, ci, asa s-au nàscut, cu aceastà orientare sexualà. Odatà ce-i orientare, ìnseamnà cà e gìndità, aleasà, voità, ìncercatà (probatà), devenità viciu precum fumatul, droga, etc... Firescul nu-i orientare...

sorin h

#466 Re: Re:

2013-08-17 23:53:00

#115: Cirstea Cristina - Re:

te-as intreba psiholoago, cati la suta dintre homosexuali au avut sau au doar un singur partener de sex??? (sau niciunul, ca in cazul oamenilor normali) Raspunsul la aceasta intrebare e argumentul meu impotriva nobilimii cacacioase de care vorbesti.

nu exista om homosexual ci doar actul sodomiei. Homosexualitatea se rezuma doar la un act sexual pervers, nu la un fel de a fi. Daca cineva nu a facut niciodata asa ceva, indiferent de ce simte, sau consimte, nu poate fi numit homosexual, deci prin urmare nu exista homosexualitate.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...