S.O.S. familia!

Quoted post

ciprian

#110 Re:

2013-08-10 18:43

#22: YIN & YANG -

nu are nimeni nimic cu ei dar unii mai infiaza si copii-deci viitori poponari nu???eu le-as spune sa faca sex pana vor face copii nu sa aiba dreptul sa infieze

Raspunsuri


Musafir

#2624 Re: Re:

2013-09-21 12:21:30

#110: ciprian - Re:

viitori homosexuali? :)) ma faci sa rad. nu este logica in ce ai spus. Daca dintre o familie de heterosexuali a iesit o persoana gay, dupa logica ta ar fi trebui sa fie heterosexual/a pentru ca provine din familie str8, dar vezi este gay. Daca ai fi mai informat ai afla ca din celelalte tari unde sunt legalzate casatoriile intre persoanele de acelasi sex si se permite adoptia,ai afla ca peste 95 % din copiii crescuti de persoanele gay sunt str8,mai toleranti si fericiti. ;) Plus ca iti pot da si un exemplu din viata reala, in care un amic de al meu este gay si el fusese infiat de o familie str8. Deci nu trebuia sa fie str8? ;)

 

Dupa logica voastra vi s-ar parea familii netraditionale sau anormale si persoanele care traiesc in concubinaj, persoanele divortate, cuplurile care nu pot avea copii,dar infiaza, persoanele care raman singure/i cu copiii in urma decesului sotului/sotiei. :)




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...