S.O.S. familia!

Quoted post

Dana Captilin

#106 Re: Re: Re: Re:

2013-08-10 16:57

#98: Alex - Re: Re: Re:  

 

O deviatie NORMALA? Daca e deviatie normala, atunci de la ce a deviat? Deviatia tocmai asta inseamna: ceva care depaseste normalul. Sa nu-mi spui acum ca ar fi o deviatie paranormala ! Vad ca ai o preferinta pt analogii naive si fara legatura de substanta, ceea ce e specific manipulatorilor. Ochii albastri/verzi reprezinta o adaptare insuficienta la stratul de pigment caprui care e la exteriorul irisului, functie de cateva conditii (toti avem ochii albastri dincolo de acest strat, care se formeaza dupa varsta de 8 luni; la unii mai intens, la altii deloc), iar asta nu perturba cu nimic vederea. Homosexualitatea perturba individul si aceasta se rasfrange in interrelatiile sale. Cand nu ai o relatie sanatoasa cu tine insuti, e imposibil a relationa fericit cu altii. Eu nu CAUT argumente, mai ales religioase. Tu nu intelegi ca este vorba de credinta aici, si de legile prin care aceasta lume, creata de Dumnezeu de la firul de praf pana la sufletul omenesc, functioneaza in echilibru.

Raspunsuri

Alex

#111 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-10 19:15:47

#106: Dana Captilin - Re: Re: Re: Re:

Homosexualitatea nu perturba individul, te asigur ca nimeni care se simte atras de persoanele de acelasi sex are parte de suferinte de orice fel in momentele in care simte aceasta atractie. Dar iti spun eu ce perturba individul homosexual, vrei? Persoanele ca tine. Persoanele care nu vor sa asculte, care vorbesc in necunostiinta de cauza si care sunt ignorante si care, din pacate, sunt 'norma'.

Iti propun ca exercitiu de imaginatie sa te gandesti cum ar fi sa fi TU cea respinsa din toata partile: biserica, familie, societate, loc de munca, samd. Iar daca imi spui ca pe tine asta nu te-ar afecta deloc... eu ma opresc din postat.

Problema e ca oamenii ca tine nci nu asculta si nici nu stiu despre ce vorbesc. In momentul in care toate asociatiile psihologice importante cat si cele medicale se pun de acord asupra faptului ca homosexualitatea NU e o alegere, NU e daunatoare si NU poate fi schimbata, sa vii tu si sa spui ca de fapt ei sunt prostii si ca e fix pe invers mi se pare... ridicol. (Ca fapt divers, chiar anul asta s-a inchis asociatia Exodus, care ani de zile a sustinut sus si tare ca homosexualitatea e un pacat si ca se poate ~vindeca~. Si-au inchis portile si si-au cerut scuze ptr. faptul ca au distrus atatia oameni de-a lungul timpului. Poti da pe Google) Dar tu nu poti, nu vrei sa lasi deoparte mandria si orgoliul si sa accepti posibilitatea ca tu sa te fi inselat, iar asta e partea trista.

Apoi, ma faci manipulator. Daca ai cauta sa te documentezi despre subiectul asta care te macina profund, ai vedea ca homosexualitatea nu se transmite de la un individ la altul. Deci chiar daca ar exista o Asociatie Internationala Secreta si Satanica a Homosexualilor, tot n-ar putea face nimic sa 'corupa' pe nimeni.

Also, inca o data nu ai fost in stare sa scrii un comentariu fara sa faci referire la Dumnezeu. Imi pare rau sa te anunt ca religia este o optiune personala a fiecaruia. Nu exista absolut nicio dovada ca dumnezeul biblic exista, ca daca ar exista nu ar mai fi nevoie de conceptul de 'credinta'. Dar tu din nou pleci de la prezumtia ca in mod cert toata lumea stie ca El exista, si in consecinta pedepsesti oameni pentru credinta ta proprie si personala.

Revin la ideea mea: homosexualii nu militeaza pentru tratament preferential, doar ptr. EGALITATE. Atat. Pentru ca nici tie nu ti-ar placea daca ti-as spune sa nu iesi pe strada datorita faptului ca nu-mi place culoarea ochilor tai.

Nimic nu mi-ar face mai multa placere decat sa asculti intr-adevar ce are si partea cealalta de spus. Dar indiferent de outcome, tu nu ai nimic nici de pierdut nici de castigat, deci ma indoiesc ca o vei face.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook