S.O.S. familia!

Quoted post

YIN & YANG

#22

2013-08-07 21:44

Lăsaţi-i fraţilor în pace că ei nu au nimic cu voi.Vedeţi-vă fiecare de familiile voastre tradiţionale perfecte,Credeţi că ei şi-au propus să devină homosexuali din teribilism sau ca să vă facă voua în ciudă?Nu mai judecaţi pe nimeni si învăţaţi copii să nu mintă,să nu fure,să nu arunce gunoi pe jos,etc

Raspunsuri

marteo

#30 Re:

2013-08-08 08:52:47

#22: YIN & YANG -  

 Din nefericire tot mai mult se acrediteaza ideea ca homosexualitatea este o gena, un dat, ceva cu care te nasti.

Nimic mai fals. Dar pentru a putea avea o parere personala obiectiva asupra homosexualitatii trebuie studiate mai multe lucrari de antropologie, genetica, psihologie, istorie.

Eu o sa ma refer numai la cuvintele Sf. Apostol Pavel: Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 1.24-32.

Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin! Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii; Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.

Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de purtări rele, bârfitori, Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, nesupuşi părinţilor, Neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă; Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.

In aceasta epistola se afla raspunsul la intrebarea cum a aparut homosexualitatea (ea exista inca din antichitate - mai ales filozofii) si de ce ingaduie Dumnezeu acest lucru.

Noi trebuie sa ne aplecam cu mila asupra lor, sa nu-i judecam; dar nu trebuie sa-i lasam in starea aceasta si in niciun caz sa ii lasam sa promoveze anormalul ca fiind ceva normal, adica o dictatura a homosexualitatii.

Ei se folosesc in argumentatia lor de jumatati de masura, de texte scoase din diverse contexte, de pretexte si nicidecum de ratiune sau dragoste. Numai intrebarea aceasta sa si-o puna: Cum s-ar mai perpetua omul daca toti am fi homosexuali ? si poate ca va fi un inceput bun.

besly

#102 Re:

2013-08-10 14:16:22

#22: YIN & YANG -

nu-i doar atat sunt bolnavi psihic si vor sa ne-o induca precum o stare de normalitate ; nu-i tot una

ciprian

#110 Re:

2013-08-10 18:43:26

#22: YIN & YANG -

nu are nimeni nimic cu ei dar unii mai infiaza si copii-deci viitori poponari nu???eu le-as spune sa faca sex pana vor face copii nu sa aiba dreptul sa infieze

Gabriel

#2460 Re: romanii sunt prea toleranti

2013-09-06 22:35:07

#22: YIN & YANG -

Avem tigani, unguri, care ne abuzeaza, fura, fac scandaluri in public, totusi romanii nu le zic nimic. La fel si cu homosexuali. Nimeni nu se leaga de ei. Dar atunci cand vreti sa arati public ceea ce faci tu in intimitate....pute a rahat. Ce treaba au copii sa stie ca sunt barbati care se casatoresc cu barbati? Rau era pe timpul lui ceasca ca nu vedeai nimic la TV, dar acum iarasi ne-am saturat de atatea prostii. In afara ca tineretul nu mai invata ...altceva bun nu a adus noile programe TV. Sa faceti ce vreti la voi acasa...nu trebuie sa stie nimeni ce faceti voi in intimitate! Si gata cu homosexualii....sa termine cu parade si programe in scoli de a strica mintea copiilor. Nu ii invatam carte ... le povestim de gay...wow ce interesant. Am avut colegi gay, au fost ok. Doar glasul si l-au schimbat in rest si-au vazut de treaba si nimeni nu a comentat, s-au sa fie dicriminati, nici pomeneala.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...