S.O.S. familia!

Quoted post

cristinacirstea

#17

2013-08-07 20:51

De ce unele mesaje sunt sterse? Erau cumva de o mentaliatate "deschisa"? Familia nu este creata dintr-un barbat si o femeie, ci copiii se nasc din acestia. Familia este alcatuita din persoane care se iubesc, indiferent de sex. Educatia care le-o dam acasa copiilor nostrii va fi temelia vietii lor ca adulti. Indiferent ce emisiune face PRO-TV-ul sau oricare alt post de televiziune copiii nostrii sunt copiii lumii, nu sunt proprietatea noastra. Au dreptul sa-si aleaga propriul stil de viata si propria inclinatie sexuala. Sunt mama unei fete de 10 ani si, daca, intr-o zi va veni la mine si-mi va spune ca e lesbianca nu va insemna ca o voi iubi mai putin. Iubirea unei mame, daca e sincera, nu are bariere! Cu atat mai putin mintale. Sper ca acest comentariu sa nu fie sters ca altele precedente. Traim in democratie si nu vad de ce ar trebui ascunse parerile celorlalti. Sau poate pagina nu e deschisa tuturor?!?!

Raspunsuri

Yoram54

#44 Re:

2013-08-08 16:25:24

#17: cristinacirstea -

Stimata doamna...cum se poate naste un copil dintr-un cuplu de homosexuali ? Si daca sunt barbati ? Evident ca fiecare e liber sa aleaga...inclusiv sa-si dea cu capul de pereti ! Sunt alegeri si alegeri ! Nu doresc ca tinerii tarii acesteia si cei ai lumii sa deraieze facand alegeri satanice !


Musafir

#147 Re:

2013-08-12 09:36:42

#17: cristinacirstea -

CRISTINA , daca acesta este numele tau, iti voi trimite cateva din cuvintele

1. Ale Parintelui ARSENIE BOCA:

"Cand familia nu va mai fi o TAINA, oamenii vor fi o turma de fiare destrabalate"

"Ne intanlim in prezent cu viitorul trecutului; si de multe ori cu un trecut ancestral, de multe generatii."

2. Ale Parintelui Ioan Sofonea -din carte Am auzit vorbind un sfant- PARINTELE ARSENIE BOCA"

"Celor care traiesc in imoralitate, intr-o deviatie de la normal, nu vor sa tina cont de legile firesti lasate de Dumnezeu.

Dumnezeu a creat barbat si femeie. Si le-a spus"Cresteti si va inmultiti , si stapaniti pamantul".Nu a facut doi Adami. Nici stiinta nu argumenteaza deviatiile. Nu s-a descoperit gena homosexualitatii. PACATUL nu are scuza.....Fiecare om sa caute radacina in trecutul sau si cel al familiei sale si cu ajutorul lui Dumnezeu se poate vindeca."................

....daca vei cauta si vei citi aceasta carte , pentru inceput, vei descoperi cat de putin iti iubesti copilul care nici macar nu este vinovat de mostenirea spirituala ce io pregatesti acum,

Un copil a asteptat sa faca 18 ani si le-a  spus  odata parintilor care ii ofereau material totul  "Un copil nu creste numai cu bani , haine si mancare , "!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dan

#925 Re:

2013-08-23 05:23:08

#17: cristinacirstea -

Copiii nu apartin lumii ci familiei din care provin, iar Dumneavoastra ca mama aveti responsabilitatea sa-i aratati ce este normal si ce nu. E corect ca avem libera alegere dar atunci cand ti se baga pe gat tot felul de idei absurde si anormale e normal sa se ia atitudine. Nu Dumnevoastra i-ati dat viata acestei fete ci Dumnezeu, dar viata ei e acum in mainile Dumnevoastra, puteti sa va prefaceti ca o cresteti sau puteti sa ii inoculati niste valori morale, nu va obliga nimeni! Mama are un mare cuvant de spus in cresterea unui copil, de aceea ar trebui sa va ganditi daca e bine ca un copil sa fie sau nu bombardat cu idei tampite. La fel a-ti spune si daca fata ar veni sa va ceara bani de droguri sau incercati sa-i explicati ca nu sunt bune .....? Pana la urma ar fi alegerea ei daca vrea sa consume sau nu (asta reiese din ceeea ce scrieti, mai ganditi-va)


Musafir

#927 Re:

2013-08-23 06:45:53

#17: cristinacirstea -

Dumnezeu a creat lumea pe aceasta baza - Familia - si nu se va lasa batjocorit de politicieni psihopati, de televiziuni si de persoane perverse. Daca va iubiti fica cu adevarat mai bine sa faceti tot ce va sta in putinta ca ea sa fie normala, si sa poate avea o familie sanatoasa si nu un surogat. Va amintesc ca nu exista cupluri de homosexuali sau de lesbiene care sa aduca viata pe pamant. Nu exista nicairei vreun "drept" al homosexualilor sau lesbienelor, puteti sa cercetati planeta in lung si iun lat, cu toate sistemele juridice. Nu exista asa ceva nici in DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI.

Ce vedem noi este o gaselnita murdara a unor personaje politice viciate, criminale,  iar aceasta gaselnita propaga in mod tiranic, nedemocratic pe usa din dos a societatii, la fel ca si practica pe care o propovaduiesc.

Gabriel

#2879 Re: S.O.S FAMILIA

2014-02-07 10:30:48

#17: cristinacirstea -

D-na Cristina, familia este liantul de baza al societatii umane istorice - alegerea membrilor familiei este relativa, obiectul iubirii ei ramane copilul care in mod natural este produsul barbatului si a femeii, nu al evolutiei stiintifice.

Cu respect




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...