Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Somerii de "lux" de la Oltchim cu concursul lu Cernev Victoria si Dumitru Urina

#4127 Pentru # 4118 LINGAII CERNEV SI DUMITRU se simt frustrati

2013-05-25 09:32

Nu te obliga nimeni sa citesti petitia. Vrei sa scriem toti numai laude la adresa vanzatorilor nostrii. Nu va fi asa...........
Voi sunteti cativa vanduti celor care aproape au falimentat combinatul noi suntem ailalti multi care v-am tinut in spate prin munca noastra.
Normal ca daca sunteti criticati si iese adevarul la iveala nu va convine.
L-ati blamat pe Roibu. A plecat de mult insa voi in continuare nu aveti justificari pentru pierderile pe care le generati cu managerii din camarila tambalagiului.
Cum explicati ca in trimestrul I 2013 pierderile sunt de 3 ori mai mari decat vanzarile????
Pentru ce au luat salarii de 18 000 RON/luna managerii de top Talpasanu catelusul lui Cernev din Dispeceratul de Productie, neamu Ciobescu (nascuti din somera si Magic TIC TAC Directori Generali Adjuncti), Popescu "capusa" Mentchim reevaluat mare director la Oltchim, Marinescu Norocel (repetentul ajuns director), catelusul lu Dumitru Pirvu, madame Mardare si cu clanul liberalilor din fratia Francu DNA.
Daca tot este un gunoi aceasta petitie de ce voi valorosii lingai ai Tambalagiului si ai fratelui lui de lupta sindicala de la sindicatul Urina Pitesti va injositi sa postati pe aici.
Va doare ca oamenii spun ce stiu si simt ...........
L-ati criticat pe Diculoiu ca a facut si a dres. Nu zice nimeni ca a fost perfect dar macar datorita lui vom pleca cu niste bani acasa.
Voi Cernev si Dumitru ce ati facut??? Gargara cat cuprinde, v-ati angajat toate neamurile, v-ati facut propaganda pe toate televiziunile si cu asta basta. Fraierii sa plece ca asa le trebuie.
Daca nu era Diculoiu acu o beleam plecam acasa rupti in cur.
Cernev tambalagiul destoinic cu locotenentii lui a luat teapa ca nu a reusit sa rupa CCM-ul si l-a taiat Zaremba de la portie care visa sa ne dea acasa vreo 2600 dintre noi fara nici un salariu compensatoriu, nimic.
Dumitru s-a luptat cat a putut sa invete colegii de la Pitesti cum sa nu semneze CCM -ul si a dat in judecata societatea stiind ca el a vandut muncitorii inca din 2010 de cand a semnat protocolul la preluarea de la OMV.
Acum e bun CCM -ul pentru cei care l-au semnat. Ia zi Dumitre cu ce ne-ai ajutat?? De ce ai luat cotizatie de sindicat???
Daca apara interesele salariatilor acesti mari tepari Dumitru si Cernev de ce nu mai dau in judecata si administratorii acum cand suntem disponibilizati ilegal si riscam sa ne pierdem si indemnizatia de somaj???
Pentru ca sunt si au fost pe mana cu administratorii si cu beneficiarul final al acestor disponibilizari adica omul care va prelua combinatul pe nimic.
De ce s-au intalnit ambii lideri cu Zaremba??? Sa manance o dulcetica cumva??
SA VA FIE RUSINE SI TIE TAMBALAGIULE SI TIE DUMITRE. V-ATI ANGAJAT NEAMURILE (NISTE NULITATI TOTI PE CARE NU I=AR FI ANGAJAT NIMENI, SI-A FACUT MILA DE VOI ROIBU), LE-ATI MARIT SALARIILE V-ATI FACUT MENDRELE PE COTIZATIILE NOASTRE SI ACUM NE-ATI LASAT PE DRUMURI.
VINE SI VREMEA SA VA PRIMITI RASPLATA.

Raspunsuri


Musafir

#4130 Re: Pentru # 4118 LINGAII CERNEV SI DUMITRU se simt frustrati

2013-05-25 10:01:22

#4127: Somerii de "lux" de la Oltchim cu concursul lu Cernev Victoria si Dumitru Urina - Pentru # 4118 LINGAII CERNEV SI DUMITRU se simt frustrati

...spui prostii

 

pe scurt : diculoiu si voi cei ce l-ati tinut in brate (adica in functie- pt ca functia o are datorita membrilor) sunteti raspunzatori  in mare parte pentru situatia de acum;

 

faptul ca pe tine nu te duce mintea sa realizezi de ce, asta este o alta treaba cu explicatii pe care trebuie sa le cauti undeva in copilaria ta !

 

Punct!