VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

Quoted post

Lucian Dunareanu
Musafir

#4

2013-04-17 20:02

Avand in vedere ca toti cetatenii sunt egali si meritam cu totii sa avem drepturi egale, dreptul la viata intima, privata si familiala (art. 26 din Constitutia Romaniei) si dreptul la viata de familie (art. 48 din Constitutia Romaniei)
Avand in vedere ca suntem un stat LAIC in care presiunea Bisericii Ortodoxe Romane nu trebuie sa influenteze viata si deciziile politice;
Avand in vedere ca in momentul de fata ne simtim discriminati de legile din Romania si exista o diferentiere si o excludere explicita a noastra ca si categorie de populatie (cetateni de mana a doua);
Semnez aceasta Petitie exprimandu-mi dorinta legalizarii parteneriatele civile in Romania, atat intre un barbat si o femeie cat si intre persoanele de acelasi sex.

Raspunsuri

Iisus este Domnul

#387 Re:

2016-05-22 06:36:12

#4: Lucian Dunareanu -  

 Sodoma este mai inainte de evul mediu si voi vreti sa va întoarceți acolo in putregai, foc si pucioasă. Ati umplut pământul cu Sida si alte boli mizerabile si acum vreti mai multe drepturi? Mergeti in Noua Sodoma care este Occidentul si nu mai spurcati România  prin destrabalarile voastre.


Musafir

#391 Re:

2016-05-22 20:20:24

#4: Lucian Dunareanu -  

 Esti dus cu pluta pe Dunare --aici e vorba de legi -NATURALE- chiar daca excludem religia -- e natural cocos -gaina ,porc- scroafa,bou -vaca --barbat-femeie--fara perechi lumea nu ar exista --bagati- mintile in cap si treci la liman caci pluta ta ia apa


Musafir

#400 Re:

2016-05-27 21:45:13

#4: Lucian Dunareanu -  

 Cetatenii nu sunt egali in toate, si nu toti merita ce au alții!

Argumentul este idiot!

1. Plătești  taxe ca toți, primești  aceleași drepturi bănești ca toți. =  Discriminare zero.

2.Casatoria heterosexualilor produce copii, fiind necesară societății , a voastră este utopie!  NU te reproduci, nu produci pentru societate, nu ai dreptul! Nu esti  discriminat, dar ceri DREPTUL sa discriminezi !

3. Copii nu sunt de cumparat (marfă), și nimeni nu are voie să-i primească ca "un drept", ei aparțin părinților. Nu îi produce statul; nu are dreptul asupra lor. 

4. Nimeni nu are dreptul sa dea copii homosexualilor! Comportamentul imoral le distruge viata! Toti copiii abandonați au nevoie de protectie.

5. Studiile au contrazis minciuna ca sunteți condiționaţi genetic, dar au demonstrat ca toți puteți renunța la, comportamentul viciat, la fel ca drogatii, alcoolicii, etc. Concluzia: comportamentul deviant  nu trebuie legalizat, ci tratat! Este o alegere pe care v-o asumati! 

6. Care sunt consecințele bio-psiho-sociale? Dezastru! Constructia fiziologică incompatibilă nu vă împlinește,  și rezultatele in plan psihologic vă fac sa suferiti, motiv pentru care numai 2% dintre cuplurile-bărbați rezistă mai mulți ani (rar peste doi ani), timp in care sunt infideli si 68% au HIV, deci, sunteți o problemă sociala! 

7. Intrați pe net si cautati "pasiune pura" alfa-omega tv, si asculti marturiile foștilor. Aveți obligația morala fata de voi, sa căutați surse pro si contra, si asa sa va formati opinia echilibrată pe informații, nu pe impresii sau simțuri! 

8. Nu te mai simți discriminat, simte-te: lacom - vrei ce nu produci; lipsit de milă- să ai copii care nu au vină; iresponsabil- să vrei căsătorie, instituție a lui Dumnezeu care nu permite sodomia; Până unde va duc demonii in tupeul vostru? 

9. Orice pretenție de egalitate  este un abuz!


Musafir

#421 Re:

2016-06-16 11:45:31

#4: Lucian Dunareanu -  

 Nu-i bagati in seama pe cei asa zisi comentatori de mai jos sau de mai sus,  care nu au nimic interesant de spus, ci arunca numai cu noroi si nu inteleg nimic. Mintea lor estte foarte ingusta si nu are posibilitate de expandare, ever, ptr ca nu au vointa de a se dezvolta. Toti avem aceleasi drepturi si avem aceeasi valoare.Este o lupta (human rights si LGBTI persons) care se duce si in alte tari, chiar daca este deja in Constitutie (Suedia de exemplu) dar se continua. Vor fi voci pro si contra tot timpul, unele mai "tipatoare" altele mai in surdina. Ce este important este sa nu ne dam batuti, sa ne mentinem speranta ca intr-o zi nu va mai exista homofobie, rasism si discriminare. Sa lucram cu mintea si sa "educam" pe restul, sa avem Pride, ca sintem multi si inteligenti si avem suporteri. Sanatate!


Musafir

#518 Re:

2016-11-23 13:46:25

#4: Lucian Dunareanu -  

 Daca nu iti place situatia din tara poti sa pleci de aici. Nu poti obliga lumea majoritara sa accepte mizeriile voastre numai pentru ca asa credeti voi ca este normal.