Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

membrana

#1863 Va veni vremea adevarului

2013-03-12 19:44

Colegule din pavilion un alt mercenar din combinat este IGNAT de la electroliza 4 la care cu onor victorian salariul a fost majorat pentru merite deosebite.El este cel care nu lasa muncitorii la greve pupand in cur conducerea actuala.A terorizat lumea si de frica nu vorbim nimic.O sa vina vremea cand vom cere socoteala acestui parvenit.
Aici vorbeste ca pe el nu-l da nimeni afara ca eletroliza merge indiferent de patron.Si nu in ultimul rand ,sa o ia mai usor cu spagile si promisiunile de la oameni.

Raspunsuri

el.4

#1872 Re: Va veni vremea adevarului

2013-03-12 21:31:50

#1863: membrana - Va veni vremea adevarului

E mai rau la 4 de cat va imaginati.Dictatura lui Roibu este joaca fata de ce se petrece aici.

Sunt prea speriati oameni ca sa spuna adevarul.

B.Cristi

#1946 Re: Va veni vremea adevarului

2013-03-15 20:12:43

#1863: membrana - Va veni vremea adevarului

Draga domnule/Doamna Membrana,

As aprecia daca ai avea curaj sa semnezi postarile cu nume si prenume pentru a fi siguri de veridicitatea informatiilor oferite de tine.As fi curioasa sa aflu cand inginerul Ignat, pe care tu il supranumesti mercenar , a oprit salariatii din actiunea lor voluntara de a participa la greva. Eu te pot asigura din surse sigure ca acest lucru nu s-a intamplat. Legat de frica pe care oamenii o au fata de domnul Ignat, pot sa afirm cu certitudine ca numai oamenii incapabili se tem de el. Oamenii capabili nu vor fi dati afara de patron indiferent de postul pe care il ocupa.