Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Et moi ...

#1512 pentru #1505 Revin si intreb: nu stiu sau se fac ca nu stiu? Cine pe cine minte?

2013-03-01 21:28

In fata lor, Roibu este vinovat si incearca sa-l culce la pamant. De 6 luni de zile combinatul a fost brazdat, in lung si lat, de: DNA, GARDA FINANCIARA, CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI ECONOMIEI, CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU, CURTEA DE CONTURI, etc.; totul cu un singur scop: "sa-i ia gatul" celui supranumit "imparatul" sau "faraonul". Mai nou ni se arunca in fata de catre anumiti flasnetari "... mai aveti 12 zile pui de faraon!"

In fata noastra, Roibu are o singura vina: ca a "hranit" atatia oameni.
Ca manager Roibu a reusit sa tina in viata 21 de ani de post comunism o societate ca OLTCHIM.
In tot acest timp, in jurul OLTCHIM, cadeau una cate una intreprinderi - sub pretextul marilor privatizari si sub marea strategie a marilor conducatori.  Va mai amintiti de CIPA (USG, CCH RM. VALCEA, COMBINATUL CHIMIC TARNAVENI, COMBINATUL CHIMIC GIURGIU, COMBINATUL CHIMIC DROBETA TURNU SEVERIN)? Ce a mai ramas din CIPA? OLTCHIM si USG (partial).
Asa au murit orase si zone candva infloritoare.
OLTCHIM a stat in picioare si a rezistat in aceasta perioada sub conducerea lui Roibu. 
Marile probleme pentru OLTCHIM au aparut in momentul in care o capuse precum PCC a intrat pe sub pielea marilor guvernanti si, fara a plati un cent, s-a trezit - de la 1,2% - cu un capital de cca. 12% din OLTCHIM. O alta mare problema pentru OLTCHIM a fost sistarea productiei de etilena si propilena de catre OMV PETROM la ARPECHIM PITESTI (dupa o alta mare privatizare).

Este Roibu de vina ca a tinut in viata OLTCHIM timp de 21 de ani?
Este Roibu de vina ca a asigurat salariile, pe parcursul celor 21 de ani, la zeci de mii de valceni care au avut ce sa puna pe masa copiilor, care au avut bani sa-si trimita copii la scoala?
Este Roibu de vina ca a asigurat conditiile necesare pensionarii a peste zece mii de salariati care acum mananca in liniste o pensie frumoasa?

Daca un singur om a reusit sa ne asigure locurile de manca atatia ani de ce un intreg aparat guvernamental nu reuseste sa faca acelasi lucru?

 

FIECARE DINTRE NOI TREBUIE SA INTELEAGA UN LUCRU SIMPLU:

  • PENTRU EI, FIECARE DINTRE NOI, ESTE UN NIMIC;
  • IMPREUNA SUNTEM O FORTA!

 

NOI SUNTEM AICI DE 47 DE ANI, DIN ANUL 1966. COMBINATUL ESTE VIATA NOASTRA SI A COPIILOR NOSTRI.
EI SUNT AICI DE 6 LUNI, MERCENARI PUSI IN SLUJBA CELOR CARE VOR SA DISTRUGA COMBINATUL SI VIATA NOASTRA.
DE CE SA PLECAM NOI? SA PLECE EI! SA VINA CEI CARE POT SA REDEA OLTCHIMULUI MARETIA SI PUTEREA AVUTA INAINTE DE "marea revolutie" DIN SEPTEMBRIE 2012!

Raspunsuri

EU

#1516 Re: pentru #1505 Revin si intreb: nu stiu sau se fac ca nu stiu? Cine pe cine minte?

2013-03-02 01:24:13

#1512: Et moi ... - pentru #1505 Revin si intreb: nu stiu sau se fac ca nu stiu? Cine pe cine minte?

Dacă așa stau lucrurile , atunci vă rog să ieșiți toți salariații luni dimineața în fața Pavilionului și cereți-i d-lui Roibu să-și suflece mânecile și să se apuce de treabă . Doar așa își va apăra onoarea și spăla păcatele  de care e acuzat și va întoarce Combinatului ( prin muncă bineînțeles  ) acea zeciuială din  tot ce-a primit  timp de 21 de ani.

Aș vrea să citească tot ce se scrie pe acest site și să reflecteze îndelung ; acum are ocazia  să arate ce caracter are și cât este de patriot, restul e apă de ploaie.

PS .   PS .   PS . PS.   Dacă nu faceți tot ce vă stă în putință cât mai repede și nu arătați că puterea  muncitorilor este COLOSALĂ atunci când există UNITATE  și când  le sunt călcate  drepturile  în picioare  , totul se va termina în câteva zile și din Oltchim nu va mai fi decât o amintire.