Luptaţi împotriva cancerului ! - Küzdjünk együtt a rák ellen!

surdu romelia

/ #10 Nimeni nu poate sa isi asume meritul pentru ceea ce a făcut domnul prof. doctor Benedek Istvan

2013-02-21 18:42

Nimeni nu poate sa isi asume meritul pentru ceea ce a făcut domnul prof. doctor Benedek Istvan la Clinica de Hematologie si Transplant Medular din Târgul Mureș nici ca sef si nici profesional, iar faptul ca acum a ridicat problema medicamentelor, nu este un lucru rău, ci din nou tocmai curajul domnului doctor Benedek Istvan de care iarăși da dovada prin semnalarea lipsei unor medicamente din sistem intareste convingerea noastră ca are un caracter mare si din nou trebuie sa ne „închinam cu reverența” si cu respect in fata domnului doctor Benedek Istvan – om de mare valoare si sa recunoaștem ca nimic nu poate concura cu ATITUDINEA exemplara a domnului doctor.
Domnul doctor Benedek Istvan este prima persoana din Romania care a avut curajul si care a transformat cu profesionalism din toate punctele de vedere o magazie anexa a Spitalului din Târgu Mureș in Secție de Transplant Medular si nu o secție unde oamenii vin „vii” si pleacă la fel de bolnavi sau mai rău bolnavi ori „morți”, ci un loc unde oamenii vin foarte bolnavi si pleacă SANATOSI!
Numai in baza profesionalismului si abnegației coroborate cu funcția de SEF de care da dovada domnul doctor Benedek Istvan de zeci de ani la Clinica de Hematologie si Transplant Medular din Târgul Mureș face ca azi sa trăim mulți oameni care am fost diagnosticați in faza de boala terminala!
Numai datorita oportunității de a fi concomitent sef si medic, a priceperii si in baza caracterului si a profesionalismului, a dorinței si convingerii domnului doctor Benedek Istvan că si in Romania pot fi tratați bolnavii de leucemie si de alte boli de sânge, mii de cetățeni din aceasta tara si de peste hotare au ocazia sa prelungească durata vieții si sa trăiască, așa cum si eu trăiesc si Clinica de Hematologie si Transplant Medular din Târgul Mureș cu care azi ne mândrim o tara întreaga nu ar fi astăzi ceea ce este fara sacrificiul voluntar al domnului doctor Benedek Istvan.

Ii mulțumesc pe aceasta cale domnului doctor Benedek Istvan si mulțumesc tuturor cadrelor medicale care întotdeauna au depus maximum de efort si îl depun si in continuare pentru sănătatea si viața noastră a fiecăruia dintre noi.

Cu asemenea oameni pe care ii are Romania precum este domnul doctor Benedek Istvan trebuie sa ne mândrim.

Cinste lui si celor ca domnul doctor Benedek Istvan!

va scriu cu drag, din inima si cu respect, Romelia Surdu din Arad, care am fost bolnava de limfom non hodkin cu celule B mari stadiul IV si care nu am murit pentru ca am fost tratata de dl. dr. Benedek Istvan Seful Clinicii de Hematologie si Transplant Medular din Târgu Mureș prin transplant medular acum 7 ani, in anul 2006.