Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

S. I. Max

/ #1068 UNIRE! NU DEZBINARE.

2013-02-14 19:51

- Cei cca. 2.800 + 600 de salariati OLTCHIM - ARPECHIM  nu sunt interesati in salvarea locurilor de munca de la Rm. Valcea si Pitesti?
- Salariatii s-au resemnat deja cu aceasta situatie si nu vor sau nu pot sa lupte in nici un fel pentru salvarea locurilor de munca de la OLTCHIM - ARPECHIM?
- Sindicatele OLTCHIM - ARPECHIM:"LIBER", "VICTORIA", SOLIDARITATEA" si "UNIREA" - nu pot fi libere, solidare, unite si victorioase?
- De ce sindicatele nu pot mobiliza decat cca. 200 - 300 de salariati sa protesteze si sa lupte pentru locurile lor de munca si pentru viitorul copiilor lor? De ce sa nu ne alaturam demersului colegilor nostri care au intrat in greva foamei?
- Cei doi "mari lideri de sindicat" Diculoiu si Cernev trebuie inceteze disputele lor pentru conducerea sindicatului / sindicatelor, sa-si recapete ratiunea si sa colaboreze pentru salvarea locurilor de munca de la OLTCHIM - ARPECHIM?

Trebuie sa intelegem cu totii - si sa inteleaga toti - ca, aici si acum, nu este vorba de Diculoiu sau Cernev; este vorba de OLTCHIM!

OLTCHIM ESTE MAI PRESUS DE DICULOIU SI DE CERNEV. ESTE VIATA NOASTRA; ESTE VIITORUL COPIILOR NOSTRI.

Nu ne interesaza soarta si ambitiile personale ale Domnilor Diculoiu sau Cernev - ne intereseaza SALVAREA LOCURILOR DE MUNCA DE LA OLTCHIM - ARPECHIM!

NOI VREM SA MUNCIM; NU VREM SA CERSIM!

Haideti cu totii sa salvam OLTCHIM - ARPECHIM!