Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

S. MAX

/ #150 SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM

2012-09-25 20:24

Minciuni. Numai minciuni!

PM Ponta a afirmat astazi, intr-o conferinta de presa, ca a platit toate salarile la OLTCHIM pana in luna iulie 2012 si ca ar mai ramane neacoperite drepturile salariale aferente lunilor august si septembrie 2012.
Guvernul Romaniei nu a platit nici-un leu din drepturile financiare ale salariatilor de la OLTCHIM. Daca ar fi platit aceste salarii atunci in conturile OLTCHIM ar fi trebuit sa fie virate aceste sume. Sau au fost virate si au fost deturnate de managementul OLTCHIM?
Toate drepturile salariale mai sus mentionate au fost achitate de OLTCHIM -din incasarile curente obtinute prin vanzarea produselor OLTCHIM (produse finite, materii prime, materiale).

O alta problema a Guvernului Ponta a fost procesul de privatizare pregatit in mod defectuos (ca sa nu spun mizerabil) - sau mai bine zis pregatit "cu dedicatie" pentru a fi castigat de un anumit investitor - investitor care are pe statele sale de plata (conform articolelor din presa si nu numai) fosti ministri si actuali consilieri ministeriali ai guvernelor Romaniei.

O mare minciuna este si povestea TISE spusa de actualul guvern. OPSPI a facut tot posibilul sa sicaneze si sa scoata din procesul de privatizare firma TISE.

De ce nu plateste nimeni pentru aceste minciuni si pentru aceste actiuni indreptate impotriva salariatilor OLTCHIM si a romanilor?

O alta parte a acestei ecuatii suntem noi: salariatii OLTCHIM si suntem caracterizati de toata lumea ca fiind dezbinati, resemnati si dezinteresati.
Treziti-va oameni buni si cereti guvernantilor si politicienilor sa ne redea locurile de munca; sa ne redea dreptul de-a munci si de-a avea un salariu cinstit si decent pentru un trai cinstit si decent!
Nu lasati ura si dezbinarea sa va indeparteze de la adevar!
Nu lasati interesele sau ambitiile personale sau de grup ale unuia sau altuia sa va deturneze atentia de la ceea ce se intamopla in acest moment: distrugerea OLTCHIM; distrugerea locurilor noastre de munca; distrugerea noastra!