Sustine revizuirea strategiei privind Institutul Cultural Român!

S. MAX

/ #5 Salvati ICR! Salvati OLTCHIM - ARPECHIM! Salvati tot ce mai poate fi salvat!

2012-09-18 12:21


Tot ce-au promis ... s-a compromis!
Salarii si pensii marite (nu numai restituiri salarii diminuate si CASS retinut abuziv din pensii); noi locuri de munca; o revolutie a bunului simt.
Ce ne-au dat: majorarea pretului la combustibil; majorarea pretului la gaze si energie electrica; devalorizarea leului; atacuri pe justitie si atentate la statul de drept.

Degaba "strigam" - SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM"!
Nepasarea. resemnarea si dezbinarea vor naste DISPERARE.
Nu ne aude nimeni. Am scris partidelor politice: PSD, PNL, UNPR, PDL, PP-DD. Care a fost raspunsul lor in afara de ceea ce a fost deja publicat? 0 barat. Nici macar nu au aderat la apelul nostru, semnandu-l, pentru a da o dovada ca sunt interesati de OLTCHIM si ca sunt alaturi de salariatii OLTCHIM. Ne-au folosit ca pe o masa de manevra la alegeri si referendum.

ROMANIA NU TREBUIE TRANSFORMATA INTR-O TARA FARA INDUSTRIE, FARA LOCURI DE MUNCA, DEPOPULATA.
ROMANIA NU TREBUIE SA DEVINA O TARA A PERSOANELOR DE VARSTA A III-A SI A SOMERILOR!

Va rugam sa cititi si sa semnati, in numar cat mai mare, "APELUL PENTRU SALVAREA OLTCHIM - ARPECHIM" (ultimele bastioane ale petrochimiei romanesti):
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

VA RUGAM SA RETRANSMITETI ACEASTA PETITIE RUDELOR, PRIETENILOR, CUNOSTINTELOR SI COLABORATORILOR DVS. (DIN TARA SI DIN STRAINATATE) PENTRU A STRANGE CAT MAI MULTE SEMNATURI SI PENTRU A DA FORTA ACESTEI PETITII!