Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

gigel de hohentolern

/ #54 Re: Pentru gigel de hohentolern

2012-09-02 10:07

#53: Marcu care iti trage in ................... - Pentru gigel de hohentolern

Gigele daca nu era dl.Roibu si ceilalti rahati impachetati cum ii numesti tu satisfacut,
voi specialistii de la OMV nu mai erati preluati
1. si nici nu mai luati prime peste prime de stat degeaba cand noi produceam la Valcea.
2. Nu trebuie sa ingrijoreze cei 1,5 miliarde de lei vechi din declaratia de avere a domnului Roibu din drepturi de autor.
Sunt bani cinstiti bazati pe brevete inregistrate la OSIM daca stii ce inseamna OSIM.
3. Dar tu probabil nu esti invatat cu asa ceva esti invatat cu comisioanele de la contractorii cu care ii sifonati pe OMV-isti la lucrarile de intretinere.Problema era daca domnul Roibu nu trecea aceste venituri in declaratia de avere dar le-a trecut deci este corect. Daca mai ai suspiciuni du-te neconditionat la DNA si ANI.Fii sigur ca daca era ceva de cercetat si condamnat la dl. Director General nu ar fi scapat nepedepsit. Dar nu este cazul.
4. Puneti intrebari cum au aparut brusc masini de 40-70 000 EUR la baietii specialisti de la mentenanta din Petrochimie dupa revizia din 2010-2011 - culmea acesti baieti fiind din gasca veche preluata de la Petrom. Culmea este ca acesti baieti au atat tupeu ca se afiseaza cu ele. Ne-au spus colegi de la Valcea care veneau la Pitesti cu diverse activitati si care ii vedeau coborand din ele la intrarea in Petrochimie.
Cum au facut baietasii astia smecheri banii ??? De unde din salariile lor de 4000-4500 RON. Sa fim seriosi!! Asa ca daca ANI se uita un pic in gradina lor s-ar putea domnii specialisti sa se cam balbaie.
5. Cat despre personalul necesar pentru pornire acesta ar trebui sa existe pentru ca OMV cand a dat Petrochimia Oltchimului i-a comunicat Directorului Roibu ca toti sunt numai specialisti de top, acesta fiind si motivul pentru care domnul Director General ne comunica in Comisiile paritare ca nu poate sa ii dea in somaj pentru ca nu va mai gasi altii atat de calificati.
Ce s-a intamplat s-au deprofesionalizat intre timp ??? Oare ?????

6.Mihai Constantin;
Madalina Cioara
Nicoleta Dobre
nu i-a adus Oltchim sau Roibu sunt ai vostrii experti de la OMV.

 

 

 

O.K. Sa le luam pe rand.

 

1. Primele erau platite de austrieci, deci nu afecta cu nimic pseudo-productia de la Valcea.

2. Nu trebuie ?! Serios ? Adica o firma de stat care merge din pierderi in pierderi are un director platit cu 1,5 miliarde ? Cum  si pe ce motive ? D-voastra platiti TVA-u' in romanika ?

3. h3h3, auzi DNA si ANI ? In afar' de kinderii de 4 ani cine mai crede in justitia din Romanistan ?

4. Hopaaaaaa, oare ce firme au fost contractori in renumita revizie ? Cumva firmele de casa ale maretului combinat Oltchim ? Si-au permis acele firme sa dea spaga ? Pai unde-s ANI si DNA-u' ? Sau se condamna numa' luatu' nu si datu' spagii ?

5. Nu, da' intre timp unii s-au retras din activitate, altii si-au luat bilet numa' dus catre Sf. Petru, altii au renuntat de prea mult bine si tot asa. Da' nu-i problema, angajam de pe piata muncii. :))

6. Daca erau experti, ii pastra OMV. Da' pana si ratatii de austrieci si-au dat seama cu cine au de-a face si le-au dat cu praf de mers.

P.S. mai multa atentie la virgule si cratime.