Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Fratele Alexandru

/ #585 Un dialog intre cei "de jos" si cei "de sus"". Fara comentarii !

2012-05-11 10:22

Jeni
7 martie 2012 la 8:46 pm | #7

Logica copsi fata de psihologi: pe aici nu se trece – doar daca:
- imi dai(cotizezi, platesti supervizare la ai nostri, participi la conferinte-cursuri de formare continua, continuate, fara de sfarsit, ce costa scump si unde primesti foarte putine informatii practice, tocmai pentru a participa si la altele, tot cu atatea informatii, si cercul nu se inchide niciodata, cumperi de la ai nostri testele scumpe, faci masterele care le vrem noi, poti sa vii cu masterul(ele) facut(e) = zero) iti mai punem o piatra in spinare, sau mai multe(ca sa stii)
- nu ne dai, iti punem piedica(i), te blocam, nu mai existi, poti sa ai facultate de 4-5 ani, poti sa ai facute 1-2 mastere, nu ne intereseaza, pentru noi nu existi, deci ia-ti gandul de la libera practica .

danieldavidubb
7 martie 2012 la 10:02 pm | #8
Da, Colegiu a facut unele erori pe care trebuie sa le corecteze; dar si unii psihologi trebuie sa inteleaga ca profesia de psiholog este una de elita (ex. ce ar fi daca am face ca in SUA unde trebuie sa ai doctoratul pebntru a fi psiholog clinician?) care nu se obtine usor.


http://danieldavidubb.wordpress.com/2012/02/21/universitatea-babes-bolyai-trebuie-sa-tinda-spre-excelenta-un-interviu-pentru-www-ziare-com/