Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Cristian Holban

/ #268 Re: E bine asa cum esteacum domnule Duvac!?

2012-03-30 12:13

#25: Dan Verneanu - E bine asa cum esteacum domnule Duvac!?

Ce este necesar sa intelegi este ca cei care se opun timbrari sunt in functii de conducere si se afla la al 2-lea mandat, si conform normelor in viguare nu pot candida pentru un alt mandat consecutiv.

Astel fiind in functii de conducere cine crezi ca a acaparat piata serviciilor psihologice, formari, supervizari, permise auto, permise de port arma, avize psihologice si clinice???? Domniile lor sunt binenteles cei ce dau avize cu miile!!!!!!!!!

Normal ca nu doresc sa plece din functii, iar timbrele dupa cum recunostea un ''distins domn'' intr-un mesaj anterior sunt doar un pretext.

Ei spera ca ca dl. Anitei sa se retraga, ca sa poata invoca ''situatia exceptionala'' conform careia ghici cine devine presedinte interimar pana la noile alegeri....Acela este seful departamentului de deontologie al CPR....mai precis MICLEA, sub coducerea caruia nimeni nu a fost tras la raspundere pt erorile comise sau avizele acordate fara ca persoana careia ii este acordat avizul psihologic sa fie vazuta la fata macar .