Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Optimista

/ #582 Omnia vincit.....veritas

2012-03-17 23:50

#18: TERMINATI CU PROSTIILE - Re: Re:

Cel mai trist este ca nici nu va ganditi ca e vorba de respectul unei legi adoptate de legislatorul roman. Nu de cel ungur!! Nu va respectati propriile legi si nu ma refer numai la invatamant. Asta e problema Romaniei. Romanii nu s-au nascut nationalisti, au devenit nationalisti de frica istoriei.

UMF a fost infiintat de maghiari. Aratati-mi un singur profesor roman cu renume international. Unul singur. Deoarece profesori maghiari celebri sunt cativa........ Toti intemeietorii acestei Universitati au fost maghiari. Cei ce conduc astazi UMF au fost elevii lor.

Sunt ridicole temerile legate de respectarea legii. O stim bine cu totii. Mai lasati-o balta cu "nu vrem separatism", "bietii pacienti romani", "vrem sa ramanem impreuna" si alte aberatii. Comunistii au confiscat o Universitate de renume mondial si vi l-au facut cadou. Acum vreti sa va mandriti cu meritele altora si va jeneaza prezenta celor care va amintesc zi de zi adevar.

Puteti sa faceti ce vreti! Mai repede sau mai tarziu veti fi nevoiti s-o inghititi si pe asta. Nu pentru maghiari. Pentru adevar.