Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Daniel

/ #1899 NU VREM SISTEM PRIVAT CA IN AMERICA

2012-01-09 23:59

Domnilor guvernanti, nu dorim sistem de sanatate privat ca si in Statele Unite. Ceea ce se intampla acolo este un adevarat genocid si la fel va fi si la noi in tara in cativa ani de zile. Daca cumva nu stiti acest lucru (in cazul in care nu va este chiar asta intentia) va recomand cu caldura filmul lui Michael Moore: "Sicko", despre sistemul american, adica exact ceea ce vreti d-voastra sa faceti acum. Si nu mai zic de amaratii care nu au bani, va fi un adevarat genocid si pentru cei care chiar vor plati asigurarile private, pentru ca ACESTE FIRME PRIVATE VOR URMARI DOAR PROFITUL SI VOR REFUZA TRATAMENTUL PACIENTILOR PE DIFERITE MOTIVE DE BOLI PREEXISTENTE.
DECI NU NE DORIM ASA CEVA, mai bine reformati sistemul actual pentru a nu se mai irosi banii existenti. Pentru ca bani sunt destui, numai cand ma gandesc la cat platesc eu luna de luna si ma doare capul. Utilizati acesti bani cu maxima eficienta si va fi cel mai bine.
LUATI CA EXEMPLU MODELUL BRITANIC (asistenta universala pe principiul contributivitatii) SI NU SISTEMUL AMERICAN (sistemul maximizarii profturilor firmelor de asigurari si spitalelor private, chiar daca pacientii mor).

Ma adresez acum domnilor de la PDL: pana acum, la majoritatea alegerile, cei cu care am votat au si castigat alegerile, deci ma consider oarecum reprezentativ. Ceea ce vreau sa va spun este ca daca veti continua cu ideea privatizarii sistemului de sanatate si nu cu ideea eficientizarii actualului sistem, VETI PIERDE ALEGERILE.
SA NU FACEM O AFACERE DIN VIATA SI SANATATEA OAMENILOR. VIATA SI SANATATEA NU POT FI CUANTIFICATE IN BANI

Mai jos este linkul filmului "Sicko"
http://www.imdb.com/title/tt0386032/

Multa sanatate va doresc!