Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!


Musafir

/ #325 blog Radu Tudor

2012-01-03 20:45

Doctorul,atacat de pacient
Posted by Radu Tudor on December 21st, 2011
Drept razbunare pentru ca a creat un sistem medical de urgenta performant, la cele mai inalte standarde occidentale, doctorul Raed Arafat a fost atacat direct de Traian Basescu. Pentru ca niste smecheri ai puterii actuale vor sa privatizeze in beneficiul lor sistemul medical de urgenta dupa ce a fost pus la punct de Arafat, presedintele tarii loveste puternic sub centura. E o miza de citeva sute de milioane de euro la mijloc. Halucinant personaj, Traian Basescu. In lupta dintre doctor si pacient, voi cu cine tineti?

PS : Partenerul de guvernare al PDL si a lui Traian Basescu, ministrul roman al Culturii Kelemen Hunor i-o spune verde in fata marelui afacerist de la Cotroceni despre noua lege a Sanatatii : “Vrem sa facem din bani publici profit privat? Propunerea este în aşa fel încât Casa Naţională de Asigurări de Sănătăte să fie doar un intermediar şi în teritoriu să fie opt case private. Orice instituţie privată urmăreşte profitul.”

Dupa ce s-au sustinut reciproc pentru tot soiul de mizerii si actiuni antidemocratice, cei de la putere se cearta pe banii din buzunarul sanatatii, aflata in colaps…