Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #50021 SALUTARI DIN PCC ... CINE IA ZLOTII DOM PIPEREA?

2017-03-21 09:24



ASEDIUL PCC, ASUPRA OLTCHIM, CONTINUA!
INTREBAREA ESTE: VA EXISTA VIATA PENTRU OLTCHIM SUB TUTELA PCC?

".Evaluarea pozitivă a Consiliului

Raportul curent nr. 12/2017 din data de 03.20.2017.

Consiliul de administratie al PCC Rokita SA (denumit în continuare 'Companie'), acționând în temeiul art. 17 alin. 1 Regulament al Parlamentului European și al Consiliului (UE) nr . 596/2014 din 16 aprilie 2014, referitor la abuzul pe piata (Regulamentul privind abuzul de piață), anunță interesul inițial în achiziționarea activelor companiei OLTCHIM SA în România (denumită în continuare 'proiect').

'Compania' a făcut oferta inițială pentru preluarea activelor societății OLTCHIM SA în România, sub forma unei instalații pentru realizarea producției chimice, împreună cu infrastructura necesară, inclusiv inclusiv imobiliare.

Va lua măsuri suplimentare pentru a pune în aplicare 'proiectul" care vizează o ofertă fermă de a achiziționa aceste active si este necesar să se examineze alți termeni pentru orice tranzacție a 'Companiei' precum și potențialul producției chimice în România, inclusiv legislatia referitoare la efectuarea de afaceri în România și analiza acestui 'proiect' economic.

Conducerea 'Companiei' în această etapă, apreciază ca trebuie sa ia măsuri suplimentare pentru a investiga condițiile și legitimitatea achiziționării activelor OLTCHIM SA.

Temei juridic: art. 17 alin. 1 Regulament al Parlamentului European și al Consiliului (UE) nr. 596/2014 din 16 aprilie 2014, pe abuzul de piață (Regulamentul privind abuzul de piață)."