Pedepsirea soferului care a parcat intentionat pe un catel

Ioana

/ #69

2016-11-03 09:26

 stiti multi dintre voi ce s-a intamplat acolo defapt? sunteti siguri ca a  fost intentionat? va faceti scenarii cum il omorati voi pe bietul om, dar daca va uitati la stiri si vedeti adevarati criminali acolo nu faceti nimic, doar priviti. Marii iubitori de anumale s-au strans aici. Cati dintre voi ati adopta un animal pentru a nu se ajunge aici? Foarte putini cu siguranta. Snt de acord ca e ceva trist dar nu te gandesti sa inchizi pe cineva pentru ca a omorat din greseala un caine. Ganditi rational oamenii buni. 

Sper ca acest mesaj sa ajunga la administratorii grupului Esti din Iasi daca... care permit acest haos al comentariilor si nu actioneaza pentru a clarifica lucrurile. Asa suntem noi ? Sa ne apucam sa batem omul in intersectie? sa-i taiem cauciucurile? si ce alte dorinte animale mai au unii eroi? Care e misiunea acestui grup? Sa faca planul de bataie al tuturor ce nu ce incadreaza in tiparul general. 

Tratati cu mai multa seriozitate si maturitate subiectul, pentru ca intr-o zi proasta oricine poate da peste un animal .