REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI ROMANIEI KLAUS IOHANNIS


Musafir

/ #56 Re:

2016-10-21 18:03

#39: Alexandru -  

 Nimeni nu ii discrimineaza. Noi ne dorim un presedinte cu adevarat crestin nu doar cu numele de crestin. Ne dorim asta deoarece suntem o tara crestina. Un adevarat credincios stie ca porunca lui Dumnezeu a fost ca familia sa fie formata dintr-un barbat si o femeie. Citeste Genesa 2:24 sau Matei 19: 4-6 unde sunt cuvintele lui Isus. Daca nu stiai si in cetatile Sodoma si Gomora, pe care Dumnezeu le-a nimicit, au existat homosexuali. Genesa 19:3-9

Oamenii din ziua de azi au ajuns sa incalce poruncile lui Dumnezeu spunand ca nu este pacat sa fi diferit. Au inceput cu lucruri mici si au ajuns la pacate foarte grave. Este trist ca nici nu mai fac diferenta intre bine si rau, iar apoi ne intrebam de ce Dumnezeu lasa raul in lume. Intrebarea mea este: de ce oamenii sunt rai si dau vina pe Dumnezeu?

Cat despre ce as face daca as avea un copil gay, m-as ruga pentru el si sunt sigura ca Dumnezeu i-ar schimba gandirea. Apropo de asta, cei care sunt gay sunt asa deoarece ei aleg sa fie asa nu se nasc asa.