Examen National

Da

/ #4071

2016-06-29 23:40

Dragi copilasi de clasa a VIII-a,

imi pare rau pentru cei care au gresit la diagrama din neatentie dar nu imi pare rau de cei care au gresit din lipsa de logica si  de cei care inca nu recunosc. Diagrama a fost complet corecta (erau 3 patratele la 5  ceea ce inseamna 3 elevi).Pe langa confirmarea Ministerului mai avem si faptul ca acelasi gen de diagrame cu aceeasi legenda a fost data si anul trecut + tipul asta de diagrame erau in fiecare carte de evaluare  de cel putin 4 ani incoace. 

Nu mai incercati sa va scoateti cand voi nu sunteti in stare sa faceti un lucru elementar -din nou ma adresez celor care au avut o imensa lipsa de logica sau creier nu celor care au fost pur si simplu neatenti sau emotionati-

Apropo, ministerul s-a pisat pe petitia voastra si multi o sa ramaneti cu buza umflata pentru ca daca nu iei puctajul cum vrei tu de ce sa nu faci o petitie?

nu va faceti voi griji ca daca un copil e inteligent nu o sa il traga in jos 5 puncte. Majoritatea sunteti frustrati pentru ca nu stiti cum sa va mai ridicati notele.

se duce de rapa tinerimea asa incetul cu incetul