Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

/ #47030 Minciuna, hotia si praduiala. DNA EXISTI , auzi, vezi, iata...

2016-06-03 12:15

Romeo Radulescu ar trebui sa raspunda la afirmatiile sale, total deplasate. Un administrator de societate in insolventa nu are dreptul si nici posibilitatea sa instraineze nimic atata timp cat societarea este IPOTECATA (CAZUL OLTCHIM ) si are creditori care isi exercita dreptul de a recupera banii, de preferinta din ceea ce produce, nu din ceea ce se devalizeaza (nici firmituri asa cum s-a decis pe susta, vezi susta..., sau au trecut contrat legilor si este caz PENAL ) si urmeaza inchidere daca ei gandesc si fac invers legilor si au interese ascunse si ilegale. In toata discutia lor sta JUDECATORUL-SINDIC impreuna cu o ampla expertiza reala  L 85/2006, PE CARE OLTCHIM NU O ARE CREATA DIN CATE SE OBSERVA NU EXISTA DINTR-O O PARTE NEUTRA SI INDEPENDENTA (N-A AVUT O ASTFEL DE INDEPENDENTA A SPECIALISTILOR CARE SA DECIDA REAL METODE DE EVITARE JAF SI INCHIDERE ). In alta ordine de idei, ori minte Romeo creand un ABUZ PENTRU ASI ATINGE UN SCOP SUB SIGLA PSD, ori e caz penal a administratorilor care isi exercita puterea prin anumite promisuni si alte fapte penale de care ei n-au voie sa le comita, dar le comit. Cerem sa se verifice in amanunt afirmatiile si sa se sustina ceea ce s-a spus de catre acestia printr-o ancheta si expertiza mai ampla. 

Mai jos se reda ce s-a relatat:

http://arenavalceana.ro/2016/05/24/parc-industrial

 

Parc industrial la Oltchim. Administratorii combinatului au oferit 23 de hectare de teren

 

Candidatul PSD la funcţia de primar al Râmnicului susţine că are soluţii pentru crearea unor parcuri industriale în municipiu. Romeo Rădulescu spune că a discutat cu administratorii de la Oltchim şi aceştia ar fi de acord să dea oraşului 23 de hectare. „Pentru atragerea firmelor la Vâlcea, am două zone pe care le studiez. Putem lua 28 de hectare de la Oltchim, în zona Colonie Nuci. Dintre acestea, 5 sunt ocupate de actualele locuinţe sociale ale primăriei. Pe restul de 23, poate fi construit un parc industrial. Personal, am discutat cu domnul Bălan de la BDO, asociat cu Piperea în conducerea Oltchim.

Cei doi sunt de acord să doneze acel teren, în contrapartidă cu compensarea taxelor şi impozitelor datorate. Nu am o hârtie scrisă cu domnii respectivi, pentru că, la conducerea primăriei, era cineva care a ajuns, din păcate, în altă parte. O a doua zonă pe care o am în vedere este la Râureni, unde se află un teren destinat construirii unui cimitir. Mai bine facem acolo spaţii destinate firmelor”, a dezvăluit Romeo Rădulescu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al Râmnicului.