Romania vorbeste... pretutindeni


Musafir

/ #2

2016-05-11 05:56

Politia Politica din Romania cunoscuta sub denumirea Binomul SRI- DNA , care il au ca "inaintas " pe Ratoiul Iohanis care macane orice i se spune ,,, a inceput din 2015 "invazia" in Canada si USA , incercand sa infiltreze prin orice mijloace " noi securisti " care sa incerce sa controloze pe viitor diaspora.
Pentru acesti "noi securisti" este nevoie de liste care sa le urmareasca , apoi este nevoie de formatori si raportori ( cine stie despre ce vorbesc este usor de inteles ) , apoi au inceput diverse TV-uni online sa inceapa sa puna steagul in marile orase din Canada si USA, si se incearca prin orice mijloace sa corupa diaspora care se pare ca nu este de acord cu ce face noul Ratoi Iohanis si stiu ca fara voturile din diaspora nu va putea castiga in fata lui Basescu sau Ponta - Asta este si motivul pentru care amandoi sunt in procese , ca sa nu poata fi activi in viata publica si politica ..
Din pacate Ratouiul Donald Iohanis va pierde alegerile si de aceea SRI incearca acum in anul de alegeri parlamentare sa infiltreze din timp Raportorii care vor fi platiti prin sistemul - noi va trimitem banii care trebuie sa se intoarca inapoi tot la noi.
Asta este toata aceasta poveste cu "Congresul Romanilor de Pretundideni" - o forma mascata de infiltrae in comunitatile romanesti din Diaspora - a calului Troian SRI-DNA.. pentru ca pana la urma cine sunt cei care participa la Congres ??
Acestia vor fi viitorii "securosti " finantati de SRI
Cu ochii pe ei .. si cu ale noastre inainte