VREM DREPTATE PENTRU PAKI!!


Musafir

/ #811

2016-04-03 14:51

Același lucru am pățit si eu cu unchiul meu la spitalul Județean Alexandria,menționez ca unchiul meu este persoana cu handicap gradul 1(paralizat de la gât în jos), am ajuns la spital la 19:00 cu temperatura 39, si tensiunea 18, si am stat până la ora 02:00 sa fie consultat. Până a doua zi a trecut pe la el 3 medici cu 3 diagnostice diferite (ciroza-verdict dat de directorul spitalului, ficat mărit, tumoare la rinichi si chist) , ne-au pus să facem tomograful 750 Ron ,cică nu beneficiază de reducere (specific, persoanele cu handicap au gratuit toate analizele, atât el cât și însoțitorul legal), abia după 2 zile a venit si rezultatul : Piatra la rinichi si cu foarte mult puroi.
A fost preluat de singurul si unicul medic urolog din spital/județ/100km pătrați ( Sareh ) ,si după ce a citit diagnosticul a răspuns senin ca el scoate rinichiul si daca scoate rinichiul îi scoate si piatra( probabil pentru el era o ofertă de black friday) ,"ca el nu scoate pietre doar rinichi dar este posibil dacă îi scoatem decât piatra să îi salvam rinichiul", acestea au fost cuvintele lui, după care a plecat, singurul tratament fiind doar câte o perfuzie si antibiotic . După încă o zi ( a 3-a zi de stat în spital) a decis că este mai bine să ne externeze ca nu are ce să ne faca.
Am cerut să fie trimis la Bucuresti, abia aici a fost tratat corespunzător ,i s-a scos puroiul de la rinichi si in prezent este sub tratament , multumim doctorului Bragaru de la spitalul sf. Ioan, acesta ne-a a spus că dacă mai stătea o zi ,acum era mort, așteptăm să fie rechemat la operație pentru a încerca să i se scoată piatra, nu ac decât de așteptat.