Nu vrem mega-moschee in România


Musafir

/ #19 In atentia POPILOR din Romania voi cei din B.O.R.

2016-03-25 07:10

Stim si va intelegem ca vreti bani, cati mai multi bani si pentru asta ce v-ati spus: Hai sa cerem de la turc o bucata de pamant ca sa facem la istambul (Constantinopol) o casa de oaspeti (hotel) si o capela (biserica mica) iar in acest hotel sa duceti turistii romani sa le aratati fostele biserici Greco-Ortodoxe lasate in paragina de paganii turci. Dar vedeti voi ca v-ati gasit nasul, adica turcul smecher si mincinos. Asa ca voi ati rezolvat cu Parlamentul sa dea o ordonanta de urgenta prin care se aproba construirea unei case paganesti in buricul Bucurestiului in timp ce turcul va da jumatea lui cinci cu degetul ridicat in sus, adica m.e ! Noi poporul ortodocs va cerem in fata lui Dumnezeu sa va reparati gresala facuta si sa mobilizati toti crestinii la slujbele de Duminica sa semneze o petitie catre Guvern prin care se cere abrogarea ordonantei prin care pamantul crestin spalat de sangele strabun sa ramana pamant al crestinilor si nu al paganilor invadatori. Asa cum sfatuiti credinciosii la slujbe sa voteze cu un anumit partid tot asa SFATUITII si acum sa va repare gresala voastra vanzatorilor de tara ! Rusine sa va fie iar cei vinovati sa fie judecati de Dreptul Judecator in ziua Judecatii !

Crestini romani nu stati cu mainile in san, strangeti semnaturi impotriva islamizarii romaniei !

Stramosii vostri si-au dat viata pentru aceasta tara sa ramana Ortodoxa iar voi prin nepasarea voastra o dati in mainile paganilor !

Stiu ca va simtiti inselati si tradati de guvernantii nostri dar aici este vorba de viitorul nepotilor vostri care s-ar putea sa nu mai stie de Hristos si sa se roage altcuiva !

Daca voi credeti ca turcii il respecta pe Hristos va inselati, ei sunt paganii care au dat foc bisericii Trei Ierarhi din Iasi de au topit aurul care acoperea picturile de pe pereti, acestia pot fi oameni cu frica de Dumnezeu ? Iar voi vreti sa le dati pamant ?

Voi nu sunteti demni de a va numi crestini vanzatorilor de Hristos. Voi azi il urcati din nou pe Cruce si Il rastigniti din nou !

Popilor reparativa gresala pana nu va fii prea tarziu si faceti mai multa rugaciune si mai putine socoteli a banilor. Mintea plina de cifre nu poate face rugaciune adevarata.