Desfiintati limitatoarele de viteza din Brasov!

Alex

/ #84

2016-03-20 08:13

1. Educatie rutiera in scoli

2. Iluminarea/semnalizarea mai buna a trecerilor de pietoni (iluminarea cu lumina alba si leduri intermitente si refacera marcajului)

3. Eliminarea locurilor de parcare din apropierea trecerilor de pietoni (sunt extrem de multe si reduc drastic vizibilitatea). Sa nu mai zic ca este incalcata legea prin amplasarea actuala.

4. Eliminarea elementelor ce restrictioneaza vizibilitatea in zona trecerilor de pietoni cum ar fi panourile publicitare sau chiar si trandafiri.

4. Instalarea de semafoare cu buton in zonele intens circulate pentru gruparea pietonilor (sporesc siguranta pietonilor si fluidizeaza traficul)

5. Radare si amenzi pentru soferii care nu opresc la treceri

6. Amenzi drastice pentru pietonii care trec neregulamentar sau se arunca pe trecere fara sa se asigure

7. Eliminarea obstacolelor de pe drum: limitatoare, gropi si guri de canal prost construite care distrag atentia soferilor. Gurile de canal sunt o adevarata problema. In tot orasul sunt amplasate pe mijlocul benzilor de circulatie si niciun constructor nu a fost in stare sa le aduca la nivel cu asfaltul. Chiar si pe bulevardul Grivitei care a fost asfaltat recent sunt o multime de "capcane"

8. Refacerea marcajului pe sosele. Serios nu sunteti pierduti uneori si nu mai stiti pe ce banda va aflati? 

De ce se cheltuie bani aiurea pe limitatoare si alte masuri inutile cand acesti bani s-ar putea folosi pentru luarea unor masuri cu adevarat folositoare?