Parul lung la baieti permis in scoli!

Andrei

/ #39 În sfârșit cineva..

2016-01-28 11:05

Salut,

Aș mai adăuga încă ceva pe lista "to allow", piercingurile, scoaterea uniformei (da, în unele licee încă mai există), vopsirea părului și barbă lungă. Astea sunt cele mai întâlnite la adolescenți. Eu unul port barbă și am părul mai "fashion" (adică dungi, chestii de genul) și mă enervează când sunt avertizat așa cum sunteți voi, cei cu părul lung. Este ceva ce ține de persoană. Să înțeleg că toți sunt unul de avem aceleași obligații? E ca și când ai pune un pește să se urce în copac. Eu nu sunt rocker, metalist și așa mai departe, dar mai merg în baruri, am prieteni și prietene așa și chiar îmi place muzica lor, doar că nu mă consider fan. Am crescut cu o mamă care asculta și ascultă rock (e mai oldschool mama, ea e cu Nirvana, AC/DC și din astea, deci, se poate înțelege). Urmează să merg la litere și să devin profesor ulterior (sadly ca să mergi pe informatică trebuie să înveți matematică și fizică #fucklogic). Niciodată nu voi aplica sistemul profesorilor de acum. Am profesori și profesoare proaspăt ieșite de pe băncile facultății care se cred mari zeițe și zei și au o minte încuiată.