România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu


Musafir

/ #6944

2016-01-12 01:31

Rapirea copiilor din familie, ruperea lor de langa mama care i-a nascut si tatal lor, produce rani sufletesti incomensurabile care nu se vor vindeca niciodata si vor lasa urme groaznice in personalitate si caracter.
Un parinte intr-o astfel de imprejurare, sub presiunea groaznica a dureri din sufletul lui, este in stare sa si ucida sau sa se sinucida. Se poate orice, sa-i crape inima sau sa inebuneasca de tot. Dar sufletul copilului, cu ce traume ramane pentru toata viata?


BARNERVERNET sa pieri acum!...



Trbuiesti condamnat exemplar de intreaga planeta , de intregul univers pentru ca nimeni niciodata sa nu mai faca ce faci tu, sa arzi in iad in chinuri vesnice, pentru sfasierea sufletelor acestor copilasi si a parintilor lor si pentru toate traumele produse umanitatiii. Amin (asa sa fie).

Baaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........!... Voi nu aveti simtiri umane, nu aveti suflet, nu aveti nici inima. Din ce santeti facuti? Santeti cancer pentru umanitate. Sinteti niste fiare cu chip uman. Macar creier,aveti?

Asiguratile copiilor tot binele din lume, in conditii de pace si ascultare de voia lui DUMNEZEU, implicati si parintii dar nu-i rupeti din familiile lor si veti fi invidiati de intreaga omenire.