O lege unitară pentru toți eroii necuvântători!

iubitor de animale

/ #507 lege unitara pentru necuvantatoare

2016-01-03 17:46

Felicitari initiatorilor petitiei!

1.Semnez aceasta petitie pentru ca doresc SCHIMBAREA URGENTA A LEGII privind viata CAILOR si CAINILOR cand ajung la pensionare. Aceste suflete loiale noua oamenilor pana la sacrificiu, merita o viata si o pensie buna pentru ca au servit patria.   Adica cum? Pentru incompetentii, indiferentii, adormitii din parlament, lasii si spagarii din fruntea tarii se pot adopta (fara sa se faca studii de impact) legi urgente privind marirea lefurilor, indemnizatiilor si pensiilor nesintite? Ce au facut ei pentru tara si neam? Nici macar atat cat a facut soldatul MAX! Ei sunt cei ce-ar trebui trimisi la casat !

  2.Fac apel si pentru schimbarea legii in ceea ce priveste MAIDANEZII, adica sa se implementeze un program de sterilizare obligatoriu si eficient adica fara VOLATILIZAREA, DETURNAREA FONDURILOR (LA NIVEL LOCAL). Sa existe controlul banilor alocati sterilizarii, hranirii a la long in adaposturi, pentru ca toti care gestioneaza asemenea fonduri la nivel local , au viloace si palate, iar cateilor dupa 14 zile li se curma in mod barbar viata.

  3.Cei care sustin ideea ca mai bine s-ar aloca bani batrinilor, copiilor orfani, celor fara adapost sau bolnavi, etc. trebuie sa stie ca de-a lungul anilor s-au facut numeroase emisiuni, vezi Carmen Avram la Antena 3 sau echipa Observator Antena 1, in urma carora au fost ajutati in mod real orfani, saraci, bolnavi, etc, de asemnea acte de caritate a facut Gigi Becali, dar STATUL NOSTRU DEMOCRATIC CE-A FACUT? A desfiintat spitale , si scoate batranii din azile afara . A dat din banii nostri mafiilor imobiliare, baietilor destepti din diverse domenii, deci s-a lasat jefuit cu buna stiinta.       

      Cum sa nu dau de mincare unui maidanez? Vine “legea lui Ionut” si pedepseste gestul meu? Ar fi o crima sa nu hranesc un maidanez!        

       Parca un duh necurat a generat nenorocirea a carui victima nevinovata a fost acel copil, dar sa nu uitam ca acel groaznic accident a scos la iveala tot ce e gregar in fiinta umana, si ca urmare s-a dat o lege criminala in ceea ce priveste cateii.(s-a creat un curent de opinie favorabil uciderii maidanezilor)      

       Ne dam cu fundul de pamant oricand si oriunde ca suntem crestini , tarandu-ne tot pe pamant pe la moaste, ignorand de fapt creatia lui Dumnezeu (animale , paduri)           

    In cel mai fericit caz nu avem opinie , suntem INDIFERENTI, iar INDIFERENTA UCIDE!