Recuperarea pierderilor salariale pentru toti profesorii

Musafir

/ #421

2015-12-16 13:09

Marea miscare de trupe de dupa tragedia de la Colectiv poate fi pusa fara indoiala pe seama facebook-ului. Acolo s-au popularizat actiunile de protest si am vazut cu totii ca au fost seri cu 40.000 de oameni in strada. Noua nu ne trebuie atatia, desi cred ca ajungem la vreo 25-30.000 cei dezavantajati flagrant de aceste restituiri acordate doar unora. Poate ca nu suntem foarte la curent cu tehnica, de aceea e greu sa ne mobilizam. Zic colegii pe aici ca stiu si ei alte zeci sau sute de persoane in aceeasi situatie, insa de ieri pana azi s-au mai strans fix 2 semnaturi. Putin...

@418 ba mai conteaza in acest an! Daca s-ar vota in acest an, se pare ca poate intra in vigoare in 2016. Dar daca ramane pentru la anul, va intra in vigoare in 2017. 

@419 pentru ce anume a chemat robotul din Sibiu profesorii la Cotroceni? Stie cineva?

@Moni Exista aceasta posibilitate, sa se restituie din oficiu, fara niciun proces (care oricum nu se mai poate intenta acum, intrucat s-a depasit termenul de prescriptie) si fara nicio lege, dar cine o sa dea de bunavoie atatia bani?

Eu propun sa "bombardam" paginile facebook, blog-urile, adresele mail ale principalilor realizatori TV (Gadea, Rares Bogdan, Mircea Badea, Patraru, Radu Banciu etc.) cu mesaje in acest sens, in care sa ne popularizam doleantele. Vine vacanta, fiecare cred ca este interesat sa-si castige aceste drepturi (unii colegi au primit intr-adevar sume frumoase de bani)...poate ne intalnim la Bucuresti, dar avem nevoie de cineva care sa aiba cunostinte de drept si sa stie cum anume functioneaza camerele din parlament, poate intra cineva la discutii cu cei din comisia care a propus initial acest proiect.

Doamna care ati initiat aceasta petitie on-line, aveti adresele mail ale semnatarilor, trimiteti-le tuturor un mesaj sa ne intalnim cu totii!