PENSII DE SERVICIU PENTRU FUNCTIONARII PUBLICI

Musafir

/ #219

2015-11-19 11:22

Sunt din administratie din anul 1998, am avut parte de multe surprize, am fost evaluati de PSD in 2000 , desi eram toti apolitici si angajati prin consurs....,dar a trecut ...multumita colegilor din aparatul prefecturilor ,juristi si profesionisti care au inteles ca prin asta trecem impreuna...deoarece ne cunosteau si stiau cine suntem ...doar aveam dosarele la R.U. la Prefectura ....Apoi batatia de joc prin care ne-au trecut in subordinea alesilor locali ( vorbesc de secretarii uat ) ..ca sa ni se puna pumnul in gura ...si sa executam ...sa raspundem noi pentru ei ....daca se poate ...Apoi cu mare tupeu , li se maresc, doar alesilor nostri, salariile cu 50 % .....! Am trecut si peste asta ..constienti ca nici salariile lor nu erau pe masura raspunderii antrenate intr-un mandat , insa ceea ce s-a intamplat in ultima perioada ,depaseste orice imaginatie....faptul ca parlamentul este partasul guvernului , la aceste cardasii in care impart ei ..fara nici o noima ..pensii, bonificatii si sporuri , discriminand diferitele categorii de bugetari ...nu am crezut ca vom trai vreodata ... Ne este jena ca facem parte din acest sistem....desi asta este ideea..sa plecam scarbiti ..insa nu vom pleca...am ales lupta ....si vin alegerile ....noi suntem in linia intai ...de bariera de la Parlament si Guvern nu trece nimeni ...dar la noi vin toti ..de la vladica la opinca ....