Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #44948 Ar trebuie să îi întrebăm ce le-a luat Victor Ponta pe cei de la Oltchim!

2015-11-19 07:49

"Câți bani credeți că a acumulat Victor Ponta?". Răspunsurile invitaţilor Realitatea TV

Edward Pastia: Cel mai important lucru pe care ni l-a luat este credibiltatea

"Cel mai important lucru pe care ni l-a luat este credibiltatea. Ar trebuie să îi întrebăm ce le-a luat Victor Ponta pe cei de la Oltchim, pe locuitorii din Râmnicul Vâlcea. Ce le-a luat? Ar trebui să îi mai întrebăm şi pe cei de la Turnu Severin. Acolo trebuie calculat. Şi la CFR Marfă", a spus Edward Pastia, realizator Realitatea TV.

"Sunt foarte multe lucruri pierdute. Cred că sumele sunt uriaşe. Trebuie să întrebăm oamenii din ţară, economia reală", a mai spus acesta dând exemplu taxei pe stâlp şi supra-accizei la carburanţi.

Constantin Rudniţchi: Oricâţi bani ar fi acumulat Victor Ponta sau orice alt politician nu le va fi foarte uşor să îi folosească

Constantin Rudniţchi, analist economic, ivitat al emisiunii Deschide Lumea, a explicat că oricâţi bani ar fi acumulat Victor Ponta sau orice alt politician nu le va fi foarte uşor să îi folosească. "După cum ştiţi a fost adoptat regulamentul prin care orice cont deschis la o bancă trebuie comunicat către ANAF, precum şi tranzacţiile de peste 5.000 de lei", a explicat acesta.

De asemenea, analistul economic a mai spus că şi în afară le va fi greu să îi folosească. "Şi în străinătate, banii negrii sunt căutaţi peste tot", a completat Constantin Rudniţchi.

Ştefan Vlaston:  DNA-ul poate să afle informaţii privind conturile din afara ţării

Şi analistul adevărul.ro, Ştefan Vlaston, a afirmat a spus că are acelaşi răspuns şi că DNA-ul poate să afle informaţii privind conturile din afara ţării.



Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ca-i-bani-crede-i-ca-a-acumulat-victor-ponta-
Follow us: @realitatea on Twitter