Andrei Popescu un Ministru pentru tineri ! NU maine ci ACUM!


Musafir

/ #40

2015-11-14 16:47

Il cunosc pe Andrei personal si profesional. Mai întâi profesional. Intr-o propozitie despre el as spune: este omul care insufleteste. Cred cu tărie ca Andrei insufleteste, inspira si energizeaza orice spațiu sau sistem in care intra. De aceea, cred ca este potrivit intr-o astfel de structura. In afara de energie si carisma are determinarea si tenacitatea de a atinge obiective setate in viitorul indepartat. Are viziune pe termen lung si puterea de a duce la bun sfârșit ceea ce își propune. Sectorul de tineret, educatia nonformala ii datorează enorm acestui om.
In rest, Andrei este omul care se joaca este omul care învață despre sine dar si despre si împreuna cu alții. Este cel care construiește împreuna cu ceilalți. Este alergator de cursa lunga, pentru ca nu degeaba a alergat mai multe semi maratoane si maratoane. Orice om care a alergat intr-un astfel de cadru știe ca bariera si provocarea acolo nu este de ordin fizic, ci in primul rând de ordin psihologic.
Andrei este unul din oamenii care ar trebui sa fie parte din noua echipa, iar prin expertiza pe care o are, politici si programe europene de educație si tineret, administrare de fonduri pentru tineret - portofoliul tineret si sport mi se pare cel mai potrivit pentru el.
Vedeți intervenția lui Andrei de la TED x Galati si exercitiul nu de încredere, ci de responsabilizare pe care il face cu câțiva voluntari din sala! Nu avem nevoie de conducători care sa ne ofere soluții pe tava, avem nevoie de lideri care sa ne responsabilizeze!
#impreuna