Gigi Becali - Prim Ministru Romaniei

Ionut Cristian

/ #584 Gigi Becali un om cu mare caracter !

2015-11-10 12:48

Referitor la cei care spun ca Becali a facut puscarie ca a furat si mai stiu eu ce a facut el (evaziune fiscala) treaba lui cu toti a furat dar vine partea cea care ne uimeste pe toti cati dintre cei care au furat au si ajutat ?? Va spun eu nimeni nu a ridicat un deget !!!!! Basescu ce a facut cand era cu inundati si dezapeziri NIMICC Becali a fost prezent cate famili a ajutat Iohannis ?? pe nimeni cei drept nu este de mult timp la putere, dar presimt ca si asta a ajuns la putere sa fure si sa fie in rand cu lumea !! Becali a facut 3 ani de puscarie, dar sa tineti minte ca a ajutat si de acolo din puscarie ! si s-a incercat multe piedici sa ii se puna si in puscarie insa cel de sus a avut grija de el si a trecut peste momentul asta cate case si electrocasnice a oferit fara sa stea pe ganduri cate familii a ajutat el nu le mai tineti socoteala cate milioane de euro a folosit la acestea ??? O fi furat el dar macar a furat pentru ROMANIA nu pentru el !!! Iohannis asta o fi el GERMAN dar nu uitati ca este crescut in ROMANIA si asta inseamna ca este ca toti ceilalti (cu toti ne-am gandit ca daca este iohannis presedinte este bine nu este asa) si acum sa va spun de ce un exemplu logic sa inchizi un om cu bune maniere si sanatos la cap cu 3 nebuni intr-o camera sunt 2 variante: ori ala destept ii lumineaza si pe ceilalti 3 ori cei 3 il face si pe el nebun si asta este o probabilitate de 70%-30% pentru aia nebuni. Deci asa se intampla si cu Iohannis degeaba este German daca a crescut in Romania degeaba a facut el Sibiul bun si frumos nu v-ati gandit ca daca a facut Sibiul acum trebuie sa isi scoata bani ("sa culeaga roadele") Si inca ceva daca Becali nu era in fotbalul romanesc toti il considera un om excelent, multi sunt facuti sa il deteste (pe becali) din cauza fotbalului !!! Si inca ceva daca Becali nu era in Fotbal nu eram o tara cunoscuta in fotbal STEAUA sau FCSB cum vreti voi sa o numiti este in picioare deoarece D-lu GIGI BECALI a investit bani multi in aceasta echipa, dar cum suntem in romania incercam sa ne "omoram" intre noi s-a intamplat si cu echipa ce s-a intamplat (nume/ sigla/ stadionul) numai porcari si cu toate asta Becali ajuta si da din ce are el. Acum sa o gandim logic daca a-ti fi in locul lui (Becali) si ati fi furat la inceput sa spunem ca el si a-ti fi facut puscarie pentru faptele voastre si v-ati ispasit pedeapsa prin lege de ce sa dai bani si la alti cat timp tu ai suferit si esti in continuare lovit din toate partile ??? Pentru ca Becali este un om bun de mult timp, dar acum am realizat noi ca acest om (cum ii spuneti voi CIOBAN / TARAN / FECALI) si mai stiu eu cum AJUTA OAMENI !! Si nu o face ca sa apara la televizor o face din INIMA ce uni dintre noi nu au asa ceva. Poate ca aceaste cuvinte nu o sa faca pe cei care citesc aceast mesaj o persoana mai buna, dar am vrut sa ma asigur ca va dati seama la ce m-am referit prientre aceste randuri si sa va ganditi bine inainte de a scoate ceva din gura !!!

Gigi Becali un om cu mare caracter !
Respect Gigi Becali !