SPUNE DA RIDICARII IMUNITATII CLASEI POLITICE!!!


Musafir

/ #344

2015-11-06 19:59

Pentru ca sunt satul de hotie, prostie, taxe peste taxe, mizerie, inculti, puturosi,manipulatori si lista poate continua.
Am inteles singur ca daca ne platim taxele si impozitele la timp este un lucru bun si in momentul in care visteria se va umple lucrurile se vor imbunatati, ptr ca vor fi mai multi bani alocati ptr binele poporului. Am facut tot ce mi a stat in putintza si am platit in jur de 20.000 de lei ca sa fiu curat. Dar banii astia nu inseamna nici cat negru sub unghie ptr ca doar unul singur Vanghelie spre exemplu a furat 90 de mil de euro.
Acum imi pare rau ptr ca nu am facut decat sa particip la umplerea burtilor acestor nenorociti care dorm pe banii nostrii, asta destinatie au banii nostrii nicidecum nu au traseul ptr care i depunem noi.
Sa le fie rusine magarilor, sa lase capul in jos, sa scoata tot din buzunare si sa plece fara sa se mai uite inapoi.

Ar trebuii de acum, sa ne fie invatare de minte ca suntem puternici cand avem aceeasi parere , si de cate ori suntem nemultumiti sa intram peste ei, oricine ar fi ei.

Mass.media ne poate ajuta sa i dea in vileag si noi sa i pedepsim de fiecare data cand fura, doarme, sau nu l intereseaza pe nenorocit ca acolo este pus sa voteze si sa reprezinte oameni
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook