Vrem SPORT adevarat la Stirile TV din Romania!

Musafir

/ #25

2015-11-06 08:07

Este de asemenea foarte important, ca la TV cu specific sportiv sa se prezinte activitatile sportive / competitii/ etc practicate de copii!!!!!! Sa existe emisiuni special dedicate sporului practicat de copii. Numai in acest mod puteti promova activitatea sportiva in randul copiilor. Cati dintre cei din jurul nostru stiu ca in fiecare week-end in salile de hanbal, baschet, volei, pe pistele de alergare sunt turnee, competitii sustinute de copii, care cu eforturi enorme si cu o munca extrem de sustinuta reusesc sa imbine activitatea sportiva cu scoala? Nimic, abosulut nimic nu se difuzeaza despre aceste activitati sportive si despre munca acestor copii. Stirile sunt 99.99% umplute cu info despre fotbalisti. Singurele emisiuni despre copiii sportivi, pe care le-am vazut au fost cele despre Academia de Fotbal a lui Gica Hagi. Dar despre copiii innotatori, handbalisti, baschetbalisti, atleti, cand???? Despre munca si efortul lor cand? Sper ca cineva SA FACA CEVA SI IN ACEST SENS. Sunt o mama de copil care practica de 4 ani un sport de echipa si stiu despre ce vorbesc. Multumesc