Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

NEWS STIRI

/ #44763 Proteste in toata Romania si in strainatate. Zeci de mii de oameni au cerut si demisia parlamentaril

2015-11-05 15:11

Proteste in toata Romania si in strainatate. Zeci de mii de oameni au cerut si demisia parlamentarilor. "Trezirea, Romania!"

Valcea: Sute de protestatari au cerut dizolvarea Parlamentului si o noua clasa politica

Peste 500 de valceni au cerut, miercu_ri seara, in Piata Revolutiei din Ramnicu Valcea, alegeri anticipate si dizolvarea Parlamentului, acestia sustinand ca nu este suficienta doar demisia guvernului.

Astfel, elevi ai Colegiilor Nationale din municipiu, studenti, ingineri, angajati din mediul privat, directori ai teatrelor valcene au creat un nucleu al protestelor propunand o lista cu revendicari care implica dizolvarea Parlamentului, candidati fara dosare penale, stoparea coruptiei si "anularea spagii" din Romania.

Acestia s-au deplasat in mars spre Arhiepiscopia Ramnicului, unde au aprins lumanari si candele pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, de saptamana trecuta, cerand valcenilor sa "iasa in strada daca le pasa".

Mai multi participanti la miting au declarat ca daca Romania nu avea o coruptie cronica, nu s-ar fi ajuns la falimentul Oltchim, jaful din paduri, disparitia CPL Ramnicu Valcea si exodul masiv al tinerilor.

http://stirileprotv.ro/stiri/incendiu