Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #44696 Nu e vina voastra ca ne conducesti, e vina noastra ca va suportam!

2015-11-01 16:49

#44689: - Re: Re: Traiasca conducerea 

Pe langa cei mentionati la #44689 trebuie sa amintim si despre vicele UST Cartel ALFA Vâlcea - Ionel Vincea. Si chiar daca noi l-am uitat nu ne lasa el sa-l uitam prin "lupta lui sindicala" dusa. nu pentru salariatii pe care zice ca-i reprezinta, ci pentru "ridicarea limitei de viteză de la 30 măcar la 50 kilometri pe oră pe sectorul de drum de la Stuparei".

Halal lideri de sindicat! In loc sa se lupte, in mod firesc si conform "statutului" si "legii dialogului social", cu administratorii judiciari si conducerea Oltchimului pentru drepturile salariatilor - liderii SVO se judeca cu liderii SLO de trei ani de zile, platind avocatii si cheltuielile de judecata din cotizatiile membrilor de sindicat - pentru nimic iar vicele Cartelului Alfa se lupta - pentru o bucata de asfalt.

De rasul kurcilor! Hai sa vedem:

După ce-au pierdut bătălia cu Piperea și disponibilizările Sindicatele platformei au ajuns să se lupte pentru limita de viteză de la Stupărei!

  • 30/10/2015
  • c_urieruldevalcea.ro/dupa-ce-au-pierdut-batalia-cu-piperea-si-disponibilizarile
  • Written by Marius Ciutacu

"vicele UST Cartel ALFA Vâlcea i-a cerut prefectului să intervină pentru ridicarea limitei de viteză de la 30 măcar la 50 kilometri pe oră.
S-au dus vremurile marilor bătălii sindicale, a mitingurilor cu sute și mii de oameni în stradă, a marșurilor sindicale impresio­nan­te… Pentru sindicatele vâlcene, miza zilei a ajuns limita de viteză pe DN 64! În cadrul ședinței Comisiei de Dialog Social desfășurată, ieri după amiaza, la Prefectură, Ionel Vâncea,  vicele Cartelului ALFA Vâlcea, a ridicat arzătoarea problemă a sectoarelor de limitare a vitezei la 30 de kilometri de pe DN 64 până la platforma chimică. În fața acestei doleanțe, dar și a fluviului de amenzi date pe această rută, prefectul a declarat că va lua legătura cu Poliția Rutieră pentru soluționarea problemei."