România spune „NU!” islamizării


Musafir

/ #38

2015-09-11 18:05


Islamul este un sistem complet de viata cu subcomponente religioase, politice, legale, militare, economice, sociale, propagandiste, componenta religioasa fiind doar cortina care ascunde celealte componente. Islamizarea incepe cand exista procentaj suficient de musulmani cat sa poata agita spiritele pentru a li se oferi privilegii religioase.

Tinta perfecta pentru islamizare consta in societati corecte d.p.d.v. politic, care promoveaza diversitatea culturala, unde drepturile omului sunt respectate, moment in care celelalte componente ale islamului incep sa-si faca, incet dar sigur, simtita prezenta.

CUM FUNCTIONEAZA ISLAMIZAREA ?
1. cat timp ponderea de musulmani ramane sub 2% din populatie, vor fi perceputi ca oameni pasnici, iubitori de pace si liniste
2. cand ponderea este intre 2%-5%, incepe prozelitizarea catre celelalte minoritati sau grupari dezafectate, marginale si anti-sociale: fosti detinuti, actuali detinuti, oameni care in mod constant perturba linistea publica
3. cand ponderea se afla intre 5%-10% din populatia unei tari, acestia vor cere guvernului acelei tari sa-si creeze ei propriile legi, propriul sistem judiciar in ghetourile in care se afla in acel moment, idealul lor fiind introducerea LEGII SHARIA la nivel de stat. De asemenea vor cere introducerea in lanturile de supermarketuri, hypermarket-uri, alimentari, macelarii lantul de produse HALAL, impreuna cu amenintarile de rigoare in cazul neconformarii.
4. cand ponderea atinge 10% ne puteam astepta la vandalizari, furturi, atacuri stradale, amenintari cu violenta sau cu moarte pentru simple critici aduse atat comportamentului lor cat si religiei lor.
5. cand ponderea atinge 20% musulmanii vor cere implementarea LEGII BLASFEMIEI la nivel de stat cu pedepse crunte pentru cei ce o vor incalca, pedepse puse in practica direct de adeptii "religiei pacii". Ne putem astepta la rascoale stradale, formatiuni de militie jihadista, batai publice crunte
6. cand ponderea atinge 40% LEGEA SHARIA deja a fost implementata la nivel statal. Meniul contine masacre in lant, razboi continuu cu militia jihadista acum bine definita in cadrul acelui stat si atacuri sporadice cu bomba, cat si cu acid.
7. cand ponderea atinge 60% deja vorbim de persecutii la nivel de stat al KUFARILOR (ne-musulmanilor), necontand religia. LEGEA SHARIA deja e folosita ca arma. TAXA JYZZYA(taxa de protectie islamica) este plasata asupra infidelilor. Se merge pe principiul: Te convertesti ? NU! Platesti ? NU! Atunci iti este refuzat dreptul la a mai trai!!
8. cand ponderea atinge 80% vorbim de intimidari zilnice, epurari etnice, genocid.
9 cand ponderea atinge 100% se presupune ca va fi pace "Dar-es-Salaam" intrucat toti sunt musulmani, doar ca nu e asa. Nu vor exista decat scoli islamice unde nu se va preda, DECAT QURANUL, nimic mai mult, nimic mai putin, nimic altceva decat QURANUL. Dar si la aceasta etapa, nu va exista pace intrucat musulmanii cei mai fundamentalisti ii vor hartui pe musulmanii mai putin fundamentalisti. Oricine poate declara pedeapsa capitala asupra oricui. Singura diferenta o va face cat de influenta e acea persoana care acuza.