DEMNITATE SI ONOARE, FARA PLICURI IN SPITALE!

PRO DEMINITATE

/ #107

2015-08-21 11:03

Pe mine nu ma tine plicul peste program , pe mine ma tine SEFUL  si nu imi da nici un plic, imi spune sunt alti 10 la poarta care asteapta sa-ti ia locul :P:))

"Gândiți-vă că DNA termină cu politicenii și începe să-i caute pe medici din cauza plicului. Medicii nu ies în stradă, sunt și dezamăgiți și-au bătut toți joc de ei, inclusiv șefii lor. Și ce vor face? Vor pleca și cine va rămâne se va uita la ceas. Și pleacă acasă, ca orice funcționar public" spune Florin Chirculescu.

El mai susţine că, în lipsa banilor, "plicurile au ţinut în picioare sistemul medical ".

"Plicurile ne țin peste program, nu suntem martiri, suntem indivizi care avem o meserie de care suntem foarte mândri dacă nu ești orgolios ca medic nu ai cum să fii un medic bun", spune Chirculescu. .



Si daca sunt medici buni upgradati cu atatea tratate medicale din spaga noastra, fireste pentru titlurile lor medicale care sa impresioneze, pt ca de multe ori gasesti solutia cea mai simpla la un medic care nu are deloc faima,cum se face ca avem atatea erori medicale, si boli grave pe locul I in lume , si ca nu avem pacienti nici macar ameliorati nu mai spun tratati si recuperati, pe aia ii numeri pe degete..Vrei salarii mari ok parasiti mediul privat, luati salarii mari la stat, dupa PERFORMANTA in specialitatea unde activati, dupa numarul de pacienti tratati, vindecati, recuperati !!Nu dupa competente medicale si diplome care sa impresioneze din spaga noastra !