Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #36928

2015-07-22 16:47

Faptele celor șapte asa-ziși "barbati" trebuie condamnate fără doar și poate pentru ca sunt vinovați de a fi răpit inocenta și curățenia unui suflet nevinovat de copila ce, probabil, nu va mai avea încredere în bărbați mult timp de acum înainte, poate niciodată! ! I-au mutilat trupul și sufletul și pe ăsta cei 7 TREBUIE SA PLĂTEASCĂ ani grei de pușcărie!
Oare vouă ,domnilor violatori, v-ar plăcea ca mamele, surorile sau iubitele voastre sa fie siluite cu sălbăticie de către 7 monștri, care sa mai și poarte ,după aceea , pe chipuri, un zâmbet- ce seamănă mai degrabă a rânjet de sadic ce își reamintește cu plăcere de ororile la care si-a supus victima?
Ca cetățean al acestei tari,cer ani grei de pușcărie pt cei 7 monștri și CASTRARE CHIMICA!!! Ar trebui,după modelul american sa fie înregistrați ca violatori și sa le fie semnalizată apariția de către politie, astfel ca nimeni altcineva sa nu le mai cada victima și sa știm ce fel de oameni stau în vecinătatea noastră! !!
Rușine mamei și surorii unuia dintre violatori ce își susțin necondiționat fiul/fratele! Ar trebui sa îl mustrați, doamna, nu sa îl ajutați! !!
Cei șapte sadici au probleme la mansarda, sunt labili psihic și ar trebui sa urmeze un tratament psihiatric cât mai curând!
Sunt profund indignata șI sper ca, alături de cei aproape 370 de mii de oameni sa schimbam felul în care a fost gândită și judecata fapta reprobabila a celor șapte sadici lipsiți de bărbăție și de cea mai mica fărâmă de a integritate morala!!
Semnat: O tânără mama îngrijorată de viitorul fiicei ei