Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #25328

2015-07-21 19:04

In primul rând vreau sa transmit incurajari fetei si familiei in ciuda faptului ca societatea rurala din care fac parte ii priveste ca pe niste paria a comunitatii.In al doile rând multumesc autoritatilor legislative ca,încă o data ,au dat dovada de incompetenta arătând lacunele unui sistem infect guvernat tot de aceeasi "dinozauri ceaușiști" ce încă stăpânesc Romania,fapt ce se datorează in aceeasi masura si noua ca popor!
O singura întrebare am:
Domnilor procurori,daca fata ce a trecut prin acele chinuri era fiica dumneavostra,nepoata,fiica unor persoane cu statut social etc. ,sentinta ar fi fost aceeași???
In mod indirect ,domnilor judecători si procurori platiti din banii noștri,ne faceti sa credem ca,in tara asta,dreptatea o gasesti doar daca actionezi prin forte proprii ,si asta datorita deciziilor dumneavostra!Mai mult ca sigur cei 7 indivizi vor fi arestati si vor plăti pentru fapta lor,iar asta ma bucura....ce ma îngrijorează,si nu cred ca sunt singurul,este faptul ca voi,stimati bugetari platiti cu taxele noastre,veti rămâne rămâne tot pe posturile voastre având libertatea de a va bate joc in continuare de oameni,ce in naivitatea lor,cred ca isi vor găsi dreptatea in justitia din România.Sunt curios daca aveti tăria sa demisionati,domnilor procurori incompetenta va cere acest lucru....din acest motiv îmi doresc ca acest comentariu sa facă baza unei noi petiții: Demisia judecătorilor si a procurorilor de caz! Ar fi un gest de onoare ce ne-ar face sa credem,pe noi ca popor ,ca in tara asta se pot schimba lucruri in bine.
Cam atât....