Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

ZELEA CODREANU
Musafir

/ #24239

2015-07-21 17:52

Sunt tata de fata si spun ca daca tatii de baieti ar avea mai mult creier ar trebui sa-i educe ca nu tot ce zboara se manaca, sa presupunem ca unul dintre ei ar fi fost violat sau daca ei ar fi avut o fata violata de 7 idioti fara creier ce ar fi facut.


Este limpede ca cel ce greseste trebuie sa plateasca material si moral ,in fata lui dzeu sunt si ei oameni dar acestia sunt pui de draci , legea e prea blanda ,ar merita castrati si violati in penitenciare ,inchisoare minim 25 de ani ca sa creem un precedent.Numai un om fara credinta in Dzeu si cu o educatie draceasca de la parinti pot sa faca asa ceva.

Urasc animalele cu 2 picioare CER PUBLIC SA FIE ARESTATI SI JUDEACTI IN REGIM DE URGENTA,DOAMNA JUDECATOARE SI DOMNILOR JUDECATORI NU LUNGITI TERMENELE INUTIL FAPTA A FOST COMISA CU BUNA STIINTA CU CRUZIME PERVERSITATE LIPSIRE DE LIBERTATE SI CU PREMEDITARE ,MERITA PEDEAPSA MAXIMA , ASEMENEA FAPTURI NU AU CE CAUTA PRINTR NOI .

STATI STRAMB SI JUDECATI DREPT INCERCATI SA FITI IN LOCUL VICTIMEI , DACA VOI AVETI FETE CE ATI FACE IN CAZUL ASTA , EU UNUL I-AS IMPUSCA PE TOTI 7 PE LOC ASTA AR FI ADEVARATA DREPTATE MOARTE VIOLATORILOR SI PEDOFILILIOR.