Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

dana

/ #13605

2015-07-21 07:09

Admitem ca fata "a consimtit" sa mearga cu cei 7. Problema comportamentului inuman este faptul ca fata a lesinat, iar baietii au continuat cu barbarie sa abuzeze de ea. S-ar putea spune ca nebunia nu cunoaste limite, dar oare sunt nebuni?

Se pune intrebarea fireasca ce fel de oameni sunt cei 7? Cum vor fi ei alaturi de o sotie sau de copii?:O intrebare pentru anchetatori si judecatori: Domniile lor au copii? cum ar reactiona intr-o situatie similara?

Un raspuns: traim intr-o societate "bolnava", in care educatia este doar un termen nu si o forma de implinire a individului.

Profesoare care isi ademenesc elevii, copii care fac sex in grup (asta pentru ca ceea ce s-a intamplat a fost facut public, nu ca ar fi un caz singular), politicieni sau oameni de afaceri care sustin prostitutia, examene trecute "contra sex" la universitati, si lista poate continua. Avem emisiuni care se bucura de o larga audienta in care "vedete" isi povestesc viata intima cu lux de amanunte, moderatorul fiind cel care deschide astfel de subiecte "picante".

In atare EDUCARE mediatizata in ziare in metrou, pe sticla, copii ce sa inteleaga? Cei care nu adera la acest val de intoxicare nociva, de cele mai multe ori sunt izolati si considerati "neinitiati".

Am auzit ca se solicita implicarea sotiei presedintelui. Nu cu o floare se face primavara. Atitudinea este a unei intregi societati, a bisericii, a fiecarei familii care da viata unui nou individ, dar, din pacate "greu se fac oamenii oameni".