Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #999

2015-07-18 07:01

De ce am semnat această petiție? Motivele sunt multiple,însă la citirea nenumăratelor articole scrise in legatura cu această faptă comisă de cei 7 indivizi si gandindu-ma la disperarea fetei,am incercat sa ma pun in locul ei (nu vreau ca această remarca a mea sa fie gresit interpretata,deoarece NU!!! niciodată nu mi s-a întâmplat ass ceva) si sentimentul este unul care te sfâșie pe dinăuntru, unul care te face,pe tine ca victimă,sa te transformi in BESTIE si sa apelezi la toata forța pe care organismul uman ti-o pune la dispoziție ca sa scapi din mână acelor monștrii,insa erau 7!!!!!! 7 nenorociți care te obligă,7 nenorociți cu care te lupti,plângând, implorând, 7 diavoli care nu se lasa impresionați de lacrimile,durerea si disperarea ta!
Mă gândesc cu groază la traumele psihice prin care trece acea tânără.
As vrea din suflet sa se facă dreptate si cei 7 nenorociți sa fie închiși, dar nu oricum ci pe viață. De ce pe viață? Pentru că au distrus o viață de om,au distrus încrederea,iluziile,gândurile și sentimentele pe care viata i le ofera unei fete atunci cand dragostea isi face loc in viata ei. Ea nu cred ca va mai putea trai acele lucruri frumoase, pe care noi,cei care nu am pățit ce a pățit ea le-am trăit la mare intensitate.
Vreau sa se facă dreptate!!
Este tot ceea ce pot sa imi doresc pentru acea tânără și aș vrea să stie că sunt multi care îi sunt alături și care se roagă pentru ea.